Detektor kovů Rutus Versa

Rutus Versa je moderní detektor kovů, který kombinuje pokročilou technologii s jednoduchým a uživatelsky přívětivým designem. Tento model je navržen pro hledače, kteří hledají univerzální přístroj s vynikajícím výkonem v různých terénních podmínkách. Rutus Versa nabízí multifrekvenční provoz s volbou mezi několika frekvencemi, což umožňuje přizpůsobit detektor specifickým potřebám, ať už jde o hledání drobných mincí nebo větších relikvií. Detektor je vybaven barevným displejem s intuitivním rozhraním, které zobrazuje klíčové informace o cíli, včetně typu kovu, hloubky a vodivosti.

Jednou z hlavních výhod Rutus Versa je jeho flexibilita a možnost detailního nastavení. Hledači mohou přizpůsobit diskriminaci, citlivost a další parametry podle aktuálních podmínek, což zvyšuje přesnost a efektivitu hledání. Ergonomický design a lehká konstrukce umožňují pohodlné používání i při delších výpravách. Díky stabilnímu výkonu v různých terénech, jednoduchému ovládání a pokročilým funkcím je Rutus Versa ideální volbou pro hledače, kteří chtějí spolehlivý a všestranný detektor kovů, který dokáže snadno zvládnout široké spektrum hledacích scénářů.

In der Kategorie Metalldetektoren, Erstellt von Elmara 16.8.2024 17:14

Ahoj mám pár měsíců Versu a jsem s ní maximálně spokojený... Před tím jsem měl Minelab Vanquish 340...ten byl také skvělý pro začínajícího , ale docela jsem se nakopal... teď je to super! jak nastavit Versu najdete na youtube a s koupí nebudete určitě zklamáni!

Nový update softwaru 4.7 je tu...

No, taky jsem ho měl v hledáčku, ale sami Poláci se ještě nedávno k Verse vyjadřovali spíš ironicky.
https://www.youtube.com/watch?v=gppXBHIt4vo&t=271s
Takže kolik updatů už prodělal?

K tomu není důvod, dokázali z toho detektoru dostat opravdu hodně. Versa je hodně ostrý detektor a pokud má někdo chuť se trochu učit, tak by se na ten detektor měl pořádně podívat. ;-)

čtyři aktualizace... první a druhý soft nebyl nic moc jsem se dočetl...až 3.7 a 4.7 stojí za to! Já kupoval když vyšel 3.7... jsem max. spokojený a na youtube v porovnání s manticore nebo deus2 taky nyvyšel špatně...prostě za ty prachy určitě dobrá volba. ;-)

Už předchozí upgrade detektor neskutečně nakopnul.

Rutus VERSA je jednoznačne,,výbornym detektorom ktory u Mna pracoval naozaj dobre uz na Softe 1.71..,a bol efektívny v detekcii- možno aj preto ze ako jeden z testerov VERSA ,,som vedel naozaj dobre využivat možnosti správneho nastavenia detektora ..

Testovanie Versa mi prinieslo pekne momenty v detekcii..,ako moznosti detekcie.. testoval som hlavne na mineralizovanych silne prechodených a železom zamorených terenoch... kde najst dalsi ciel je stale výzva...
Ale aj bežnej polnej detekcii.. kde idete v detekcii rychlejšie.. ale tiež sa spoliehate na dobrú detekciu ciela...a často porovnávate detekovaný signal s kolegami..s inými detektormy..

Další rozvoj software typu NC pre VERSA , priniesol dalsie zlepšenia , a funkcie..,ktore boli testovane a dalej vylepšované..

Software na 3.7 NC a 4.7 NC priniesol ešte lepšie detekčné možnosti VERSA ako aj výraznu optimalizaciu práce detektora....v programoch.. ktore umoznuju pracovat velmi efektivne z VERSA aj v silne mineralizovanom Teréne.. magnetitoveho a hematitoveho typu,alebo v konduktívnom terene..bez straty dobrých detekčných vlastností..

Ak ma niekto otazky ohladom nastavenia a prace tohoto VERSA tak mu rád odpoviem...

Elnino77- S detektorem jsem se také prošel a něco natestoval , každopádně pokud jsi ho testoval, klidně bych od tebe uvítal článek, (testování, nastavení apod.) pokud se ti bude chtít- rádi ho zveřejníme.
Nastavení je u tohoto detektoru opravdu velmi bohaté a osobně jsem nedokázal najít věc co by zde nešla nastavit, fakt jsem se zamýšlel a nenašel jsem nic :-D
Až si říkám jestli toho na ty lidi nebude hodně :-D
Nějaké nastavení jsem si samozřejmě odzkoušel sám, takže mám taky nějaké poznatky ale těch možných kombinací tam je tam tolik že by to mohlo být zajímavé.
Mě např. bavilo si hrát s rychlostí a ostrostí náběhu audio signálu, délkou audio signálu a rychlostí obnovy.
Tak jestli se ti chce ;-),Kdyžtak do PM

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen