Mobilní příspěvek od jelda80

přímo z terénu , koštování sušeného bůčku , visel 14dní :-) :-) hold na něco se ta zima musí využít :-) :-)

Mobilní příspěvek od jelda80
Mobilní příspěvek od jelda80
Mobilní příspěvek od jelda80
15 hlasů
15 hlasů
zobrazeno:
1443x,
komentářů:
15,
autor
jelda80 jelda80
vloženo:
13. února 2017

Komentáře

Jojo první zkouška :-) :-) tady je recept , jednoduchá věc :-) :-)

http://doprirody.prakticky.sk/2016/12/31/vyrobte-domacu-slaninku-bez-udenia-pancetta/

Takvto jsne dva :-) :-)

Tak to vypadá prudce jedle !!!

Jeldo , teď si mě doslova spustil šílenou žravou náladu . Du hledat , co sežeru 8-) :-D :-D :-D

Nee , jen čistě vysušeno :-) :-)

To je jak klasická pacetta , jerky je jiné :-) :-) toto schne 2-6 týdnů , jerky pár hodin :-) :-)

Jerky dělám,ovšem tohle vypadá velice luxusně,..Sbíhají se mi sliny........ ;-)

Koukám Jeldo že jsi ve stejné skupině na fb ;-) Já si musím počkat, je zavěšeno teprve týden, ale už jsem stihl udělat 2 kg šunky a taky sežral :-D Vypadá to parádně ;-)

:-D :-D :-DMěl by se sem přidat nějakej žravej smajlík.Jeldo dobrej terén.Jen co přjdu dom tak si du uříznout kus uzenýho. ;-) :-)

Jojo , na fb tam to jede :-) :-)

jeldo taky mi visí 14 dní /podle toho receptu/
a mám cukání do toho šmiknout
myslíš že už to bude jedlý? :-D

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208605622403389&set=a.10204695950184027.1073741828.1394437381&type=3
je to jedlý ;-)

Máš to luxusní :-) :-) :-)

Mnám,to je šmakoláda :-P :-P :-D ;-)

Super nápad, taky to vyzkouším. Zrovna tento týden v nějakém pořadu v Tv byl rozhovor s kuchařem, který takovéto mňamky dělá. Když jsem to viděl, tak sem slintal jak Pavlovův pes. Říkal, že pacettu suší 4-5 měsíců, to bych nedal, bych ji dávno zbaštil. :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru