Jojo první zkouška tady je recept , jednoduchá věc
http://doprirody.prakticky.sk/2016/12/31/vyrobte-domacu-slaninku-bez-udenia-pancetta/
Mobilní příspěvek od jelda80
přímo z terénu , koštování sušeného bůčku , visel 14dní :-) :-) hold na něco se ta zima musí využít :-) :-)
Komentáře
Takvto jsne dva
Tak to vypadá prudce jedle !!!
Jeldo , teď si mě doslova spustil šílenou žravou náladu . Du hledat , co sežeru
Nee , jen čistě vysušeno
To je jak klasická pacetta , jerky je jiné toto schne 2-6 týdnů , jerky pár hodin
Jerky dělám,ovšem tohle vypadá velice luxusně,..Sbíhají se mi sliny........
Koukám Jeldo že jsi ve stejné skupině na fb Já si musím počkat, je zavěšeno teprve týden, ale už jsem stihl udělat 2 kg šunky a taky sežral Vypadá to parádně
Měl by se sem přidat nějakej žravej smajlík.Jeldo dobrej terén.Jen co přjdu dom tak si du uříznout kus uzenýho.
Jojo , na fb tam to jede
jeldo taky mi visí 14 dní /podle toho receptu/
a mám cukání do toho šmiknout
myslíš že už to bude jedlý?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208605622403389&set=a.10204695950184027.1073741828.1394437381&type=3
je to jedlý
Máš to luxusní
Mnám,to je šmakoláda
Super nápad, taky to vyzkouším. Zrovna tento týden v nějakém pořadu v Tv byl rozhovor s kuchařem, který takovéto mňamky dělá. Když jsem to viděl, tak sem slintal jak Pavlovův pes. Říkal, že pacettu suší 4-5 měsíců, to bych nedal, bych ji dávno zbaštil.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.