Velké čištění.

Dnes jsem se zase na vrhl.

Všichni to známe.Něco se očistí hned a něco zůstává na jindy.Dnes u mě nastalo to jindy a tak jsem hrábl do kýble se staršími nálezy a čistil a pucoval až do oběda.Tak se na to můžete mrknout.
Dnes očištěno.
Dnes očištěno.
Dnes očištěno.
Dnes očištěno.
Detail.
Detail.
P§vodní stav.
P§vodní stav.
Tak dnes třeba koprovku.Dobrou chuť.
Tak dnes třeba koprovku.Dobrou chuť.
21 hlasů
21 hlasů

Komentáře

toz dobrou chut 8-)

Na fotce vyčištěno- máš ty želízka něčím nakonzervovány? Pěkně to vypadá! Koprovku moc nemusím, tak ji mám pravidelně po štrnácti dnech. :-D první den trucuju u dusím se na chlebu, druhej den z hladu zešeru všechno. :-D

Klasicky používám na konzervaci fermež z leštěnkou na nábytek půl na půl.Vytřu a druhej den je suchá nelepivá.Leštěnka tu fermežzředí a bere ji sebou do hloubky porézního materiálu.A k té koprovce spoustě lidem ji skazila ta kyselica co ju dávali ve školních jídelnách. ;-)

Super :-) :-) :-)

Hmmm koprovka,tu já tuze rád :-D,stejně jako taková pěkná želízka ;-)

tak na to koukám a buď servírujete na dezertní talíře
nebo jsou ty knedle xxxl :-D

To vypadá na knedlu podél řezanou :-D

pěkny,knedle určitě domaci,no dal bych si říct :-P

Koprovka mi nevadí,jen mívám v práci občas KOPR,ale to asi každej.
Vypucovaný to máš LUXUSNĚ !!!!

No ten klíč,zámek a kusovka je luxus :-) ostatní samo taky :-) zítra bude koprovka :-)

Nééééé kusovka :-) kušovka

Knedle jsou domácí.Osobně vyrábím. ;-)

máš to pěkný ;-) to železo má svojeho ducha

Koprovka mě taky moc nenaškube,ale taková svíčková se 6ti,to já tuze rád :-D

Slina sem,slina ta,miluju koprovku. :-P
Asi je půlka těch co ji nemusí a druhá co může.
Čištění parádní.
Asi je půlka těch co rádo čistí a druhá co moc ne.
Jsem druhá,myslim,že konzervace lety je ta akorát.
Jakmile se pustím do dvouhalířů,nebo krejcarů jsem pak akorát zklamanej,že je to horší než bylo. :-D
Nebo to prostě neumím,takže jsme u toho co jsem už vlastně napsal.
Koprovce zdar a jdu na Humpolec.(ne město,ale kopec nedaleko).

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru