Polní nářez

Polní nářez aneb hledačova kuchařka

Vážení příznivci detektorářské gastronomie

Dnes si uvaříme klasické hledačské jídlo - Polní nářez.  Postupujte prosím přesně podle návodu, nepoužívejte nekvalitní aukro přísady ani kvalitní leč neoriginální výrobky firmy Cement :-) Některé ingredience zůstávají záhadou i pro mě (plomby, knoflíky) takže kdyby někdo z přítomných šéfkuchařů věděl co jsou zač budu rád :-)

 

Na dobrý  základ osmahneme pár knoflíků
Na dobrý základ osmahneme pár knoflíků
přidáme plomby
přidáme plomby
dochutíme svatým kořením
dochutíme svatým kořením
přihodíme další knoflíky
přihodíme další knoflíky
pro zdraví nějaká ta zelenina (i když zrovna tenhle kousek mě strašně nas...)
pro zdraví nějaká ta zelenina (i když zrovna tenhle kousek mě strašně nas...)
šmuky nakrájíme na drobno a přihodíme do hrnce
šmuky nakrájíme na drobno a přihodíme do hrnce
aby bylo jídlo dostatečně syté přidáme nějaká závaží
aby bylo jídlo dostatečně syté přidáme nějaká závaží
za stále míchání přidáme nějaké křížky - recept pokračuje v druhém příspěvku
za stále míchání přidáme nějaké křížky - recept pokračuje v druhém příspěvku
8 hlasů
8 hlasů

Komentáře

Pěkné kousky :-) :-)

dobrý

Fakt dobrý.

To se mi líbí.Až jednou vyrostu taky si to uvařím... 8-)

a pak?

Dobrý recept. Zkusím ho někdy taky uvařit, snad seženu ingredience :-)

Knoflíky :
3x 18 třetí je Francouzský, arsenbronz 17-18 století.

další - 19-20, RU armáda, 18, 2x 18-19 století.

Plomby :
maďarský mlýn, soukomá Klatovy, mlýn, nečitelná.

Závaží s cejchem jsou obchodní. :-)

:-O :-O :-O ;-)

pěkná směsice!!! ;-)

A kde jsi to vařil? ;-)

Dobré kousky ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru