Čus prodám velkou cívku od minelabu na equinox pak dohledavacku pro fond 35 a sluchátka minelab Koss ur více info do SZ
Prodeje a výměny zánovních detektorů
Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.
Update-stále na prodej.
Prodám Fisher F75 Ltd camo (CL a Boost režim) Použitý, plně funkční, mám k němu 3 cívky. Základní, která je lepená ale funkční, lze i ponořit bez problémů, pak malá bílá kulatá separační. Pak mám ještě uplně novou Mars Tiger.
Detektor + základní + separační + 10 000kč , Tiger cívka 2000kč , Pokud by někdo zakoupil jako celek něco slevím.
Případně bych vyměnil za nějaký Analog od Tesora, Golden masku atd. , mám ještě Deuse tak další digitál nevyužiju.
Čus zbyla mi tu už jen velká cívka od minelabu lepené jedno ouško stáří půl rok a něco cena 2500
Zdravím, je cívka ještě k dispozici? Díky marasoba
mam na predaj garrett sea hunter MKII cena 13000CZK 2 male a jedna velka cievka 2x sluchadla nahradne origo tyče, nahradne boxy na baterie spolu 3x všetko top stav.
Dobrý den. Nabízím k prodeji XP ORX spolu s dohledávačkou XP MI6. Detektor je cca 8 měsíců starý. V terénu zhruba 4x. Prodej z důvodu nedostatku času. Dítě, rekonstrukce domu atd. k detektoru přidám odhazovák na nálezy a skládací rýček. Cena cca 17000 případně k jednání kdyžtak pište soukromé zprávy. Díky
Prodám Detektor XP DEUS II s cívkou 28 cm 2D FMF, hlavní jednotkou a bezdrátovými sluchátky WS6.kupovaný v Lednu 2022 párkrát venku 37 000kč chci si koupit motorku 733516604 Pardubice
Dobrý den rád bych koupil detektor pro začátečníky nebo středně pokročilé hledače líbil se mi například Makro racer 2. Děkuji Vám za nabídky.
Ahoj, prodám CTX3030 - tři sondy 6, 11, 17 cm a standardním příslušenstvím, bezdrátovým modulem atd., sluchátka HD-3030, velký obal Minelab. Stav bez vad, detektor chráněn celou dobu v neoprénovém krytu. Aktuální cena nového přes 60 000,- Cena dohodou. Email: ismonkey2017(zavinac)gmail.com
Update-stále na prodej. Nechám za 9000Kč komplet. Ať se na něj zbytečně neprasi.
Prodám Fisher F75 Ltd camo (CL a Boost režim) Použitý, plně funkční, mám k němu 3 cívky. Základní, která je lepená ale funkční, lze i ponořit bez problémů, pak malá bílá kulatá separační. Pak mám ještě uplně novou Mars Tiger.
Případně bych vyměnil za nějaký Analog od Tesora, Golden masku atd. , mám ještě Deuse tak další digitál nevyužiju.
Update-stále na prodej. Nechám za 9000Kč komplet. Ať se na něj zbytečně neprasi.
Ahoj zdravím už je vše pryč
Úplně nove. Cena za všecky 8 knih. Komplet.
Archeologie pravěkých Čech.
1, - Pravěký svět a jeho poznání
2, - Paleolit a mezolit
3, - Neolit
4, - Eneolit
5, - Doba bronzová
6, - Doba halštatská
7, - Doba laténská
8, - Doba římská a stěhování národů
2008, Archeologický ústav AV ČR
2400,-
Osobní předáni Praha-Kolín. Nebo pošta.
Prodám LP ZERO II 33 WS . Detektor již není v záruce, ale sloužil jako záložní a není moc používaný. Vše funkční bez vad .Součástí prodeje je detektor, bezdrátové sluchátka a nabíječka. Fotky pošlu mailem. Cena 5 tis. Za 500 Kč mohu přidat dohledávačku Nokta.
Zasilkovna nebo osobní odběr. Děkuji za prostor.
Zdravím ve spolek,
mám na prodej noxe 800 v setu 4 cívek
6'' min, 11'' min základ, 6'' coiltek, 15'' coiltek
k detiku sluchátka, modul, jack, nabíječka detik,sluchátka, origo krabice ..
Oba coilteky kupovány březen minulý rok ( záruka platná)
cena 38.000, při rychlém jednání sleva ..
Zájemce poprosím kontaktovat na +420 728150800
Zdravím ve spolek,
mám na prodej noxe 800 v setu 4 cívek
6'' minelab, 11'' minelab základ, 6'' coiltek, 15'' coiltek
k detiku sluchátka, modul, jack, nabíječka detik,sluchátka, origo krabice ..
Oba coilteky kupovány březen minulý rok ( záruka platná)
cena 37.000
+
predám nemo BLU3 s 2x bateria
https://www.diveblu3.com/product/nemo
cena 31.999
Neměl by jste někdo na prodej Tesoro Vaquero nebo Cibolu?
Díky
zdravím sháníte ještě Tesoro Vaquero ?
Zdravím, prodám základní cívku minelab 11 2D, chozená 4 hod.4000 Kč
Prodám vodotěsná sluchátka Koss pro CTX3030. Cena 2 700,-Kč + poštovné, osobní předání možné.
Nemá niekto na predaj cievku na Teknetics T2.
Nabízím k prodeji detektor Minelab equinox 600. Zakoupen v červnu 2020. Plně funkční. K detektoru jsou bezdrátová a drátová sluchátka. Sonda je základní, jedenáctipalcová.
Cena 14 000Kč.
Splav na rýžování zlata VB Extreme nabízím za 1000kč + poštovné.
Změna ceny:
Nabízím k prodeji detektor Minelab equinox 600. Zakoupen v červnu 2020. Plně funkční. K detektoru jsou bezdrátová a drátová sluchátka. Sonda je základní, jedenáctipalcová.
!!!-----------------Cena 12 000Kč.---------------------------!!! :D :D
Ahoj, je inzerce aktuální?
Zapomněl jsem napsat, že detektor již není na prodej.
Prodám detektor Minelab Vanquish 440 + Dohledávačku Pro Find 15 + kryt boxu + skládací taktická lopatka + Minelab sluchátka (kabelová) 3,5 mm pro EQUINOX, Vanquish a Gold Monster
Zakoupeno na konci srpna 2022. Fakturu a foto pošlu případnému zájemci na mail.
Důvod prodeje je ten, že jsem dostal pracovní nabídku na jinou pozici a časově bych bohužel detektor moc nevyužil a je škoda aby ležel ve skříni. Takže nabízím někomu, kdo využije. S detektorem jsem byl venku jen jednou, tudíž je v podstatě zánovní, stejně tak příslušenství.
Cena: 7 400,- Kč
kontakt: pavlicek@opsnavrat.cz
Update-stále na prodej. Nechám za 8000kč komplet. Ať se na něj zbytečně neprasi.
Prodam Equinox 800 stary 3 roky. Byl jsem snim hledat asi čtyrikrat .Bezdraátové sluchatka.Zakoupen na Lovci Cena okolo 20000 Kč. Kontakt na mail otasindelar@seznam.cz
Koupím X35 22ku nebo kulatou HF na Deus, nemá někdo na prodej? Díky
Neaktuální. Díky
Prodám dohledávačku Pro Finder 20.Stav nové.
Záruka(koupena květen 2022) 1400kč
romano007@seznam.cz
tel: 608219600
Zdravím ma na predaj garrett sea hunter MKII + 3 cievky 2x shaft 2x sluchadla... cena 12 222Kč.
Zdravím, prodám cívku minelab 11 2D chozená 4 hodiny cena 3000 Kč 👍
Zdarec neprodává někdo velkou cívku na Makro racer 2?
Zdravím , prodám detektor Nokta makro Simplex+ , záruka do 5.10.22 , byl použitý asi 5x manželku to nebaví . Cena 6500
Záruka do 5.10.23, spletl jsem to
Zdarec,nemá někdo na prodej Tesoro tejon.
Roky nezastavíš, nohy ani kolena nevyměníš.
Proto prodávám legendární a jeden z těch nejlepších detektorů TESORO TEJON. Co umí dokázal i letošním Mistru hledači.
Napájení je upraveno buď na 10 dobíjecích baterií 1,2 V nebo klasicky na 8 baterií 1,5 V.
K detektoru jsou 3 cívky - nová základní, S.E.F. 30x25 cm a cívka ULTIMATE 33 cm 2D, kryt ovládání a výukové CD.
Cena se vším všudy 11 111 Kč.
Ahoj, nabízím Profind 35, rok starý asi možná méně, v dobrém stavu, v záruce na lovecpokladu, nechám ho za 1000,- potřebuji rychle prachy, Předání jen v Praze, peníze na ruku (neposílám), Zájemci 728 759 915.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.