Prodám cívky:
Sonda MARS MD Tiger pro Whites V3i, VX3 DFX a MXT..lehce použitá...2000,-
Sonda S.E.F 20x15cm pro detektory kovů Whites..použitá pouze 2x,stav nové.. 2400,-
Cívka na DFX...použitá 1000,-
Vše funkční v dobrém stavu...mám jich prostě nějak zbytečně moc...byly součástí koupě detektoru do zálohy po krachu Whitesu...rozumná dohoda možná...
Prodeje a výměny zánovních detektorů
Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.
Ahoj.Odešla mi cívka 11 na e-trac.Nemáte někdo....pouze zachovalou.Po případě výměna
za ultimátku....
Prodám minelab etrac se základní sondou stáří cca 6 let stav více info do sz
Premyslim o prodeji Equinox 800.
3x Civka 6",11",15"...bezdratovy sluchatka,modul,krabice,navody,faktury.v zaruce do cervna 2022.Vse plne funkcni.
Duvod prodeje je ze mam detektory 2 a Nox mi jen zahali v koute.
Nechci prodavat pod cenou kvuli silenstvi ohledne D2.Diky za fer nabidky.Moje predstava 25 tis za celek.Popripade: 19 tis nox 11" civka sluchatka,2500 mala civka,4tis velka civka,modul 1500.
LuisU: Zdravím, kdyby byla ta 6" cívka ještě k mání, tak bych si ji vzal, dík, Skvotr
Ahoj,díky za zájem.. prvně počkám,raději bych prodal komplet
Prodano
Ok, kdyžtak dej vědět
Koupím Minelab bag 2 NEW . Měl by někdo na prodej ?
https://www.decathlon.cz/p/nepromokavy-obal-na-skateboard-sc100-cerny/_/R-p-329572?mc=8608692
Vejde se tam krásně Eq rozebraný na dvě poloviny pod jednotkou, rýč Black Ada Invader i dohledávačka.
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/148182054/minelab-equinox-800.php
Ahoj,
prodám Minelab Vanquish 340. Zakoupen 5.2. 2021. Původní cena 6 190 Kč. Detektor stále v záruce (záruční list dodám). Detektor je v dobrém stavu (občasné víkendové hledání). Pokud má někdo zájem domluva přes email: detektor.pavel@seznam.cz
Cena: 3 400 Kč
Je stále na prodej? A odkud jste?
Už vím. Přehlédl jsem Vysoké Mýto
Prodám úplně novou dohledávačku MINELAB PRO-FIND 35 + ochranný kryt v ceně 200.-Kč. Měl jsem ji jednou v terénu na hodinu a zjistil jsem, že mi nesedí. Je k ní pouzdro a šnůra na zavěšení. Dohledávačka je vodotěsná, ponořitelná do 3 metrů. Kupovaná tady na Lovci pokladů 12.1.2022, viz faktura.
Případní zájemci do SZ, nebo na clansman74@seznam.cz
Cena 2.700.- Kč + zásilkovna nebo pošta
Prodáno, děkuji za prostor.
Prodám úplně nová bezdrátová sluchátka určená pro detektory M. Equinox 600/800 a Vanquish. Kompletní balení včetně kabelů, návodu a pevného obalu. Osobní odběr nebo zaslání přes Zásilkovnu (+69,-).Cena 2500,-Případný zájemci pište na: bastogne@centrum.cz
nedávno jsem na tebe clansman vzpomínal,jak jsme tady cca před deseti lety válčily, já mněl tenkrát jiné nick,+jezero+klarkon+schonauer+atd.
Já se tady dívám takřka denně, pořád pod stejným nickem, ale do debat zde nezasahuji, někdy se člověk opravdu nestačí divit, co tu vyrostlo za "odborníky"
Nox 800 kompletní balení top stav. Do půlky dubna v záruce.
20000kč.
Tel. 775011181
Prodáno.... Děkuji za prostor.
Nepredáva niekdo civku na deus? Nemusí byť v Top stave. Stačí keď baterka vydrží 2-3 hodiny.
Zdar, uvažuji nad prodejem Xp Orx. Staří 3,5 roku, tudíž ještě 1,5 roku v zaruce. V pohodě stav, vše funkční. Komplet s cívkou 22HF a bezdrátová sluchátka. Cena 13000,-
Ahoj, koupím střední cívku pro Nokta Fors Core, může být i ta od Mars. Na novou z eshopu nemám. Díky moc za případné nabídky a ať se daří
Na prodej Minelab Vanquish 440. Kompletní balení, kupovany někdy na začátku loňského léta. Parkrat venku, ženu to nebaví Cena 7000,-
Zdravím. Odkud jste?
Zdravím.
Neprodává někdo Noxe 600/800?
Ideálně Plzeň.
Za případné nabídky děkuji.
Ať se daří.
Prodávám Noxe 800 viz:
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/148509486/minelab-equinox-800.php
https://ostatni.bazos.cz/inzerat/148509486/minelab-equinox-800.php
Prodám MD Gauss 5xvenku před rokem sluchátka neotevřené šhalf nepoužitý jak nové nejlépe Zlínsko os.předání
Cena 13500
Zrušeno 🐁
Zdravím, rád bych koupil cívku MARS MD Sniper pro LP ZERO. Neprodává někdo? Díky za případné nabídky.
Zdravím prodám cívku na Noxe 11 2 D, nechozená,4500 Kč,jenom osobní odběr
Prodám Makro Racer 2 + all příslušenství, záruka do červen 2023 (prasklá loketní opěrka) cena 5000,- s vyměněnou opěrkou 6000,-
Prodám sluchátka minelab Koss ur-30 cenu nabídněte idel severní Čechy
Zdravím
Koupím - detektor equinox 600, nebo 800
Prodám - detektor gm4Prowd, bezdrátová sluchátka, cena cca 7000
- Pokud se najde nějakej fajnšmekr, mám na prodej ještě detektor Minelab explorer se (FBS), má pár vad, nějakej rok už taky má, ale funguje, další info kdyžtak PM.
Predám Sun Ray FX-1 probe dohladávačka k Teknetics T2 povodne bola k Fisheru F75 dá sa dať do originál stavu pre F75. cena 900 alebo vymením ponúknite.
Prodám LP Zero, detektor je osazen sondou Spider 30cm (nechozená 1x venku). K detektoru jsou nabíjecí baterie, nabíječka, kryty. Detektor je na teleskopickem shaftu. Cena 5500,- nebo dohoda. Při rychlém jednání přidám dohledávačku.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.