91-92 PS. Výcvik Zadní Chodov pak na hraniční rotu Rozvadov/Nový Dvůr. Často si zavzpomínám. Dnes to těm mladejm šampónům chybí
Kde jste byli na vojně ?
Ahoj, jak vidno z VilSonova vlákna, řekl bych, že většina hledačů vojnu zažila a jelikož nás je víc než kasáren, museli jsme být ve stejných kasínech. Nic pro holky, pardon.
I když znám jednu, co na vojně byla. Tenkrát byla kluk...
Já jsem byl na PŠce v Josefově (Jaroměř) a potom ve Strakonicích. Nástup podzim 88.
Sakra to už je dávno, až mám z toho depresi.
70-72 PS. PŠ v Zadním Chodově, potom Výcvikový prapor v Poběžovicích jako veldr psovodů. Na cvičiště B2 v Záchodově se nedá zapomenout
Jo jo. Záchodov a Béčko Byl jsem se tam před třema rokama podívat a kasárny jsou komplet srovnaný se zemí. Zbylo tam pár panelů a trafačka.
Byl jsem v Z.Chodově v přijímači o 4 roky dříve. Na ten kopec za kasárnama, kterému jsme říkali Pahorek nikdy nezapomenu. Nahoru nás honili v maskách a nahoře jsme se zakopávali...
Tak ten Pahorek je to cvičiště B2.A ten vedlejší je Kalvárie.Ještě po 47letech se mě v noci,když mám divoké sny zdá o B2.
VP Doupov - Radošov 1534. Řidič T 148. Bylo tam krásně, rád vzpomínám
Tam jsem byl v zimě 14 dní na cvičení
Slušná pakárna
VÚ 5331 posádková ošetřovna Prostějov 1996 sloužil jsem s bráchou tak to stálo zato- kurvy,chlast ,chlebíčky.jaký sis to udělal takový si to měl.
VU 5937 Velitelská rota Plzen Slovany rok 88-90.VP Doupov mam za barákem.
88-90 Opava,Sedlec -Prčice ,a revoluce Tábor Klokoty
Podzim 1994-95 hradní stráž Praha toho času velitel družstva, nyní desátník v záloze.
1965-67 Horní Počáply-Teplice-Mladá Boleslav-Kájov-Praha PTP no skoro
11 rota PS Starej Hroznatov
Jaro 90 Josefov čtvercáky, chlapi kdyby jste někdo náhodou znal Mirka Landu..nastupoval tam se mnou, rád bych ho viděl, ale ani už nevím odkud byl...:-(
No také se přidám 64-66 VU- 5948 Sokolnice ,příjmač Mor. Nová Ves potom Sokolnice za Mohylou jako operátor lokátoru P 35 ,jo a odkrouceno 26 měsíců plus jedno cvičení za 4 roky po vojně .Civil jsme měli za 7 dní a příšel rozkaz ministra obrany prodlužuje se vojenská služba o dva měsíce . Zase vše odevzdané nafasovat a dva měsíce zase v kopřivácích , dříve narození pamatují mundur škrabal a kousal jako by byl z kopřiv žádné tesilky . .Abych nenadával tak první rok kuchař Váně z Prahy v civilu vařil v interhotelu , na rotě 65 vojáků a na obědy jezdilo z Brna z praporu 60 důstojníků, druhý rok si jména kuchařů raději nepamatuji jeden byl řezník a druhý kotlař dokázali připálit i polívku . již tam lampasáci nejezdili .
Doma-modrá.Ale mindrák z toho nemám.
tehdy sen všech kluků. Za ni by se snad vraždilo
90-92 Letiště Hradec Králové
Zaniklý VÚ 4932 RZLP Cisternář CAPLista a strážák - znal mě tam snad skoro každej po pár mých kouscích
Velitel roty Nadporučík Pazdič o mě píše knížku snad do dnes .Jeho slova ,,Nováčik !! Keˇty pojděš z vojny , tak ja napíšem knihu Prečo som dostal zrovna těba !!!!! " byly ty nejjemnější
No měli mě tam rádi a tak si mě tam nechali drobet dýl
joe to je kolik drobet ?
necelý tři měsíce -něco mi odpustili
tak to sem žabař jen 11 dní
No jo . to musíš opravdu nasrat hodně gum a nejlépe i velitele celého letiště
Zdravím. Já byl na 2. RZLP u Pazdiče taky. Nástup říjen 1990 a byl jsem štábní krysa . Můj ročník byli Burcsak, Salaga, Kupčo, Korec, Bulíř, Čonka. Naše starší půlky byli Zengi ve výstrojáku, Beran, Mňouček...
Tož tos tam byl se mnou . Vlado Jamrich a já . Dvojka největších pruseraru
85-87. Plzen Bory střelec tanku T54.
Jaro 1990 VU 8700 velitel vozu BVP 1
88-90, 3.rota PS Kamenná
Jaro 90 hláska Pohansko,super vojna PVOS,pozorovatel.
Jaro 87-89 střelec tanku Tachov
Mikulov 88-90, vel.družstva BVP1, pš a pak bigošárna s výkvětem armády,dnes kasíno srovnáno se zemi, stojí je něco ale hlavně s naší bigošárny jsou moderní byty.
82-84 Klecany
Leden 85 - prosinec 86, Klecany...:)
tak to jsme se těsně minuli já šel na podzim do civilu
Koukám že nás tu je víc z Klecan. Já tam narukoval až na podzim 1990
Hradní stráž červenec 2000 Dobrá Voda u Příbrami. Moc rád vzpomínám.Taky je na co
Říjen 66 září 68 vel. četa motospojka potom gáz od května 67 řidič u protivzdušné vše u jednoho
útvaru 8005 Holýšov
96-Vimperk,Vyškov,Janovice--velitel čety v tanku
2016 - Univerzita obrany Brno :D
Půl roku v Jincích u Příbrami a druhej půlrok v Janovicích nad Úhlavou. Ledňák 2001, rota logistiky. Neskutečnej veget
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.