www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-minelab-x-terra-elite
Detektor kovů Minelab X-TERRA ELITE vychází z nové řady detektorů kovů Minelab Equinox 700 a 900. Jak dosahem tak citlivostí a nebo přesností vyhodnoc
minelab go find 22 - máte někdo zkušenosti? jsem uplný začátečník..
Pokud chceš celo plastovou "hračku" , tak běž do ní , ale pokud chceš pro začátek něco lepšího , co ti vydrží delší dobu , tak si přihoď cca.2000,- a máš multifrekvenční minelab 340 . Jednou jsem ten detektor měl půjčený a bylo to spíš za trest než pro zábavu.
jo děkuji za fajn reakci ... ono přihod 2tis je pěkné ale jsem začátečník tak jsem myslel vyzkoušet a pak se časem rozhodnout ...
Pokud koupíš tenhle stroj , tak u toho moc dlouho nevydržíš. Ono začínat s úplně levným strojem nemá cenu. A nebo zkus pořídit nějaký bazarový a nebo si na víkend nějaký půjčit . Lovec má i půjčovnu. To pak zjistíš zda tě to baví.
dobře děkuji za informace
Já se zmíněným Vanquishem 340 začínal taky a byl skvělý. Mohu jen doporučit. Jednoduché nastavení, skvělý poměr cena/výkon.
Ne to vážně nedělej pokud nejsi děcko Jelda má opravdu v tomto recht 340 doporučuji už od 12let pak to nebudou vyhozené prachy 🐭😃
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.