Detektory kovů Mars

Mars je ukrajinská značka detektorů kovů a příslušenství, která si získala popularitu především díky svým vyhledávacím cívkám, jež jsou kompatibilní s širokou škálou detektorů různých výrobců. Mars se zaměřuje na výrobu robustních a výkonných produktů, které nabízejí vysokou citlivost, větší hloubku detekce a odolnost i v náročných podmínkách. Jejich cívky jsou známy precizním zpracováním a kvalitou použitých materiálů, což je činí oblíbenými mezi pokročilými hledači, kteří hledají způsoby, jak zvýšit výkon svých detektorů.

Vedle cívek Mars také vyrábí vlastní detektory kovů, které kombinují pokročilé funkce s přívětivým ovládáním. Tyto detektory jsou konstruovány s důrazem na spolehlivost a ergonomii, což zajišťuje pohodlné používání i při delším hledání. Značka Mars se tak stala synonymem pro kvalitní příslušenství, které dokáže pozvednout výkon jakékoli detekční sestavy, a je oceňována hledači po celém světě, kteří kladou důraz na robustnost, přesnost a hloubku detekce.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 26.8.2020 15:54

Baterku sem schváně koupil co sem sehnal nejdražší 94Kč oproti baterkám za 32 korun žádná změna. Dohledávačka si prostě pípá jak zrovna chce. Cca na pět zapnutí funguje jednou normálně. Jinak Gauss v poměru cena výkon určitě super o tem žádná.

To by mě zajímalo, která 9V baterie je ta kvalitní.
Dohledávačka je součástí setu, takže pokud máš problémy, co popisuješ a je to v záruce, tak je to na reklamaci.

Prozvuky u Noxe.
Otázkou je, jak máš nastavený detektor, ale s největší pravděpodobností šponuješ citlivost na max.

Cena ni moc nenapoví. Stačí, aby baterka byla ALKALICKÁ. To co ale popisuješ, je spojené čistě z její délkou. Nebude tam ve chvíli když to zapenš kontakt a to na 99%.
Pokud je ale problém, tak to pošli na servis od toho tady je :)

Mám tam alkalickou baterku od Ety. Zkusím tam vrazit ještě nějakou jinou a uvidím.

Pokud je tam napsano "alkaline", je v podstatě úplně jedno od koho. Problém může být a děje se to z její délkou. Proto ji najednou nemůžeš zapnout, nemá kontakt.

Hele Elmara ono to neni jen o baterce , pokud máš v dohledavačce příliš zamáčkle kontakty tak to blbne stačí je jenom trochu povytáhnout no a pak ještě , když to nejde tak se do šroubovacího závěru dává např. molitanová vložka kvůli tomu dorazu na kontakty. Pokud to nefunguje tak jedině reklamovat .

Ono je to většinou taky baterkou, jelikož když si porovnáš rozměry, tak je tam klidně rozdíl i 3 mm... což je už hodně :) Ale jinak máš pravdu :)

Ahoj - jasně že některé mají trochu jiný rozměr právě proto je dobrý tyhle kontakty v dohledavačce mírně natáhnout a tím předejdeš těmhle komplikacím. ;-)

Ahoj co Legend proti Gaussu tak doufám že dáš reference u toho železa to pak rozepíšu výhody a nevýhody ale nechci ti ovlivňovat tvůj úsudek .Tak se ozvi co nejdřív Dík . Dole jsem napsal časté problémy s dohledávačkama nic méně jakákoliv alkalika stačí.
Trigro

Tak dohledávačka odeslána na opravu a za týden byla zpět, super servis! Škoda že musím eště pár dní počkat než ju vyrazím otestovat do terénu.

Zdravím , mám dotaz na chlapce z LP , bude v dohledné době test nebo video ukázka detektoru Mars Veles ? Zajímá mě to už jenom kvůli tomu názvu , jestli bude taky tak boží , spíš tedy dvoubožný ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky