Zdar všem, chci se zeptat ohledně hloubkové cívky na Lobo. Jde mi o hledání v lese (se zaměřením na větší barevné cíle) který není zamořen železem, ale tak, abych s tou cívkou v tom lese mohl vůbec, vzhledem k jejím rozměrům hledat...
Co mi kdo doporučí, potřebuju na větší barvy co největší dosah...
Díky za odpověď.
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq byl oblíbený mezi hledači kovů díky své pokročilé automatické vyvažování půdy a vysoké citlivosti. Tento model se vyznačoval speciální funkcí "Auto-Tune", která umožňovala automatickou kalibraci a vyvažování detektoru podle měnících se podmínek půdy, čímž poskytovala vynikající stabilitu a přesnost během hledání. Díky své schopnosti identifikovat i drobné kovové objekty a snadnému ovládání byl Lobo Super Traq vysoce efektivní při vyhledávání historických artefaktů a mincí. I po ukončení výroby Tesoro zůstává Tesoro Lobo Super Traq oblíbeným nástrojem mezi amatérskými a profesionálními hledači s detektory kovů. Jeho vynikající výkon, robustní konstrukce a spolehlivost i nadále zajišťují jeho místo v srdcích hledačů a mezi sběrateli, kteří oceňují jeho historickou hodnotu a vynikající detekční schopnosti. Návod pro detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq: Návod Tesoro Lobo
Já jsem na Lobo měl SEF 30x25 a mám tam i Ultimátku. Ale s těmi to sondami v Allmetalu velmi často, i v lese, nedokážu automaticky "odladit" v Allmetalu. Upřímně, oproti RDS jsem velký posun nezaznamenal.
Asi by stálo za doplnění z jakého důvodu Mám totiž šílené lokality, jsou plné železa, a tam mají detektory a většina velkých cívek potíž, na takové lokality jsou dobré menší cívky. To je prostě jejich vlastnost. Je to obecná věc
Kvůli jedné takové lokalitě jsem koupil na Lobo tu nejmenší 15 cm koncentriku, ale stejně se tam skoro nechytám. A menší asi neexistuje. Někde to prostě nejde.
Z vlastní praxe musím říct, že na tom běhá skvěle SEF 20x15.. Jak hloubkou tak separačně. Moc rád ji na.Lobu chodím
Zdravíčko kolegové, myslíte ze by šel na loba přidělat potenciometr hlasitosti?
Zdravím, ano zcela jistě šel. Sám jsem kdysi takové Lobo vlastnil a bylo to super. Je třeba ale zdůraznit, že takto upravený detektor pozbývá případné záruky.
Nějak to tady umřelo....
Chci se ještě zeptat ohledně hloubkové cívky na Lobo. Jde mi o hledání v lese (se zaměřením na větší barevné cíle) který není zamořen železem.
Co mi kdo doporučí ? Potřebuju na větší barvy co největší dosah...
Co takhle : cívka Nel Big pro Tesoro Delta 45x38 cm nebo cívka Sonda S.E.F 38x30cm ?
Asi je to otázka spíše pro Elmaru..
Díky za odpověď.
Vítejte přátelé
Sháním Tesoro Lobo z posledních let výroby (šedá barva)
Kdyby někdo chtěl prodat, dejte vědět...
Zdravím pánové,chci si koupit opět Tesoro Lobo ST ale nevím jestli to v dnešní době není krok zpět.Když se dívám na dnešní digitály a jejich nastavení vždy mě zaujme jak složitě se nastavují aby byl klidný, dosah a nebyl rušen a různé rozlišování které stejně není stopro tak nevím o co se to posunulo když dosahy a rozlišení nejsou tak rozdílné. Lobo byl pro mě vždycky super detík a ted nevím. Můžete mi to vyvrátit abych šel do digitálu?
Ahoj. Je I pro mě bylo Lobo dlouho 1čka a našlo mi toho hodně, ale opravdu si nemám představit že bych s ním dnes musel jít ven... když tedy porovnám s Equinoxem 900, Mantcore atd.
No nevím připadá mi to že budu kopat stejně ale za větší peníze. Ale i tak ti děkuji za odpověd.
Napíšu ti to asi takhle.Hledám 20 roků a digitálům jsem se zarytě vyhýbal 15...můj poslední analog byl Tejón s velkou SEFKOU,ten byl zase pro mě jednička na který jsem nedal dopustit.No a pak přišlo reálné porovnání s EQ800 v lese na polygonu a asi z 10 cílů Tejón viděl myslím 2, EQ viděl vše...A bylo rozhodnuto,prodej Tejóna,koupě EQ. Jako,byl sem srdcař Tesora, 9 roků jsem Tejóna chodil,ale prostě EQ toho vidí podstatně víc ikdyž když někdy nemám den tak mě docela štve ta diskotéka než jej pořádně vyladím...ale to už je spíše o schopnostech každého jak s detíkem umí 😉
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.