Ahoj kolegové.
Mám equinox 600 a delší dobu bojuju s nabíjením.Normálně detektor píchnu na nabíječku, dioda bliká ale baterie se nenabíjí.
Pořídil jsem silnější adaptér, chvilku to fungovalo, nabíjelo ale včera to nabíjelo minutu a pak dioda zůstala svítit a šlus.
Někdy zůstala dioda svítit, někdy po nabíjení zhasla.Někdy jsem musel dát detik do FP nastavení aby začal nabíjet.
Po pravdě už jsem z toho nabíjení jelen.
Minelab Equinox 800 a 600
Detektor kovů Minelab Equinox 600 je vynikající volbou pro každého, kdo hledá vysokou účinnost a inovativní technologii v jednom balení. Minelab, jako technologický lídr ve vývoji detektorů kovů, nabízí s modelem Equinox 600 multi-frekvenční technologii, která umožňuje detekovat různé typy kovů v různých typů půd a podmínek. Tento model je vybavený intuitivním rozhraním, rychlou reakcí na nálezy a automatickým vyvážením terénu, což z něj činí ideální nástroj pro hledání pokladů jak pro začátečníky, tak pro zkušené hledače. Model Minelab Equinox 800 přichází s dalšími pokročilými funkcemi, které rozšiřují možnosti hledání kovů na novou úroveň. Kromě všech vlastností, které nabízí Equinox 600, Equinox 800 přidává vylepšené možnosti detekce, jako jsou pokročilé nastavení pro vyhledávání zlata, vysokofrekvenční Bluetooth sluchátka a možnost aktualizace firmware přes Wi-Fi. Tento model je také vybavený vodotěsností do hloubky až tři metry, což umožňuje hledání ve vodních tělesech. S technologií Multi-IQ, která zajišťuje maximální výkon v různých prostředích, je Minelab Equinox 800 skvělou volbou pro vášnivé hledače kovů, kteří chtějí maximálně využít svůj detektor. Equinox 800 se stal jedním z nejvýznamnějších detektorů historie celého vývoje v oboru. Během několika měsíců od uvedení zcela proměnil díky převratné technologii Multi IQ celý trh. V podstatě všechny společnosti vyvíjející detektory kovů se touto technologií minimálně inspirovali, když už nešlo vyloženě o pokusy o kopírování.
Prostě přijedu na kilometrovou louku, zapnu detektor ... a mám tam dvě čárky.
To prostě nechceš.
Měl jsem kdysi podobný problém u EQ800 - jednou jsem byl v zimě na hledačce, venku byla teplota něco kolem nuly. Hledal jsem do úplného vyšťavení baterky, dokud se detektor sám nevypl a pak jsem ho odpočinutí ještě chvíli zapnul. No a od té doby mi baterka začala dělat to samé - buď blikala celou noc a nenabila se, někdy svítila dioda a když už se baterka nabila, tak vydržela jen pár hodin. Kolega měl tři čárky a já už jen jednu. Nakonec jsem na to neměl nervy a vyřešila to koupě nové baterie. Od té doby to nehrotím a v mrazu to raději zabalím dřív a nejedu až do úplného vybití. Když dlouho nechodím, udržuji detektor vždy nabitý. Mimochodem - stejným způsobem jsem si vymlátil baterku u iPhone - skládal jsem dřevo nechal v mrazu mobil dvě hoďky na měděném parapetu. Stejný výsledek - baterka v háji a ještě mi museli vyměnit nějaký bateriový čip (nebo něco v tom smyslu, už si nevzpomínám)...
Díky za obsáhlý rozbor.
Je fakt že já detektor nešetřim a chodím dokud jde kopat.Včera bylo -2 a chvílemi už blednul displej, ztrácel se kontrast.
Ale do úplného vybití jsem nikdy nešel až na dnešek po několika marných pokusech o nabíjení jsem ho nechal kleknout do konce.
Ráno jsem ho strčil na nabíječku a sosal 6 hodin, tváří se že je full a má tři čárky.
Doufám že neklekne, protože zítra to bude kotel na 6 hodin.
Což o to, novou baterku mám doma jenom jí vyměnit Mi se ale nezdálo že by to muselo být baterkou.
Dvakrát nabije dobře a dvakrát je boj...Hmm.
Ještě jednou díky za postřehy.
Jsem zvědavý jestli ti taky výměna pomůže. O baterku se hold člověk musí starat. Proto vždycky doma hned nabíjím. Před lety jsem koupil drona a k tomu tři baterie navíc. Párkrát jsme s ním lítali. Vybité baterky jsme nechali ve skříni a více než rok nenabili. No...a napodzim jsme zkusili je všechny nabít ...a smůla. Ze čtyř jde jen jedna, ostatní jsou odepsané. Skřípal jsem zubama, ale když jsem si pak v návodu přečetl, že baterie při dlouhodobém uskladnění musí být nabité alespoň na 60%, došlo mi v čem je chyba - uživatel je idiot
Back to chat
Add post
You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.