Detektor kovů Garrett Ace 250

Garrett ACE 250 je jeden z nejpopulárnějších detektorů kovů v kategorii pro začátečníky a mírně pokročilé hledače, známý pro svou výkonnost a snadné ovládání. Tento model pracuje na frekvenci 6,5 kHz, což zajišťuje citlivost na drobné cíle, jako jsou mince, šperky a drobné artefakty. Detektor je vybaven pěti vyhledávacími režimy, které zahrnují nastavení pro mince, šperky, relikvie a další specifické cíle. Displej s grafickým rozhraním poskytuje přehledné informace o typu kovu a odhadované hloubce, což výrazně usnadňuje rozhodování při hledání. Garrett ACE 250 také nabízí funkci pinpoint pro přesné zaměření cíle.

ACE 250 je oceňován pro svou odolnou konstrukci a jednoduchost ovládání, díky čemuž je ideální volbou pro hledače všech úrovní. Ergonomický design a nízká hmotnost zaručují pohodlí i při delším používání. Pokročilá diskriminace umožňuje efektivní filtrování nežádoucích kovů, což zvyšuje úspěšnost nálezů. Detektor kovů Garrett ACE 250 se stal oblíbeným nástrojem pro mnoho hledačů díky své spolehlivosti, všestrannosti a skvělému poměru ceny a výkonu, což z něj činí jednu z nejlepších voleb pro začínající i zkušené hledače.

in category Metal detectors, created by Elmara 15.7.2010 10:47

můj mail tomasuvpes@centrum.cz ;-)

tak sem dnes byl s tou sondou.mam z nej dobry pocit,lepsia nez 9x6,5 len trocha tazka....dnesny ulovok 2 halier 1896,10 halier 1956 a prsten,pavdepodobne rakuske zlato 200/1000,bohuzial zlomil sa mi.

tak ho nesmíš tolik drhnout hned v lese, a když jo tak bez rukavic ;-)

ted uz to vim:) je velice krehky,to zlato vraj ak upadne na zem tam praskne,ja som ho prstom cistil zvnutra a prask:)skoda no,ak bude nejake nabuduce dam pozor ;-)

Migo prosimta odkial si ja som cez tyden v Blave a vikendy okoli Skalica, Senica tak keby si mal cestu kedykolvek mozeme ist spolem ;-)

aha Plzen tak kedze pojedes okola na Sk stranu

orgo ja zijem uz 8 rokov v cechach,na slovensko chodim tak 2 krat do roka....

caw kluci:-)
Chodite nekdo z civkou ultimate 33cm ci s.e.f.38x30cm na tyhle maasince a z jakym vysledkem oproti standardu?
Premyslim spise o seftce,tak poradte sim,dik:-)

Ultimate 33 cm - na pole, louky parádní! Velký pokrytí, lehká a dosah proti standartu taky o pár cm lepší. Pokud máš možnost, běž do ní!

outback..dik:-)

Mám Garretta již asi pátým rokem,má sice nějaké mouchy že se hlásí zbytečně.To jen pokud jede naplno,to se dá vychytat.Používám největší cívku asi 38 a dosah na minci je až 30 čísel,to záleží kde a jak leží a já se zajímám jedině o mince.Hodnocení,,levný a dá se sním velice dobře hledat. :-)

Zdravím ,potřeboval bych poradit vybírám detektor kovů a rozhoduji se mezi Garrettem 250.Nebo Teknetics EuroTek Pro(http://www.detektorykovu.cz/detektor-kovu-teknetics-eurotek-pro).Chtěl bych vědět zda je mezi nimi nějáký zásadní rozdíl.Jestli nebudu platit víc jen proto ,že to je Garrett.Podle parametrů vyšel lépe Eurotek ale jsem ani né začátečník :) Tak prosím o radu děkuji.

no já být tebou,tak bych šel do analogového detektoru,v této cenové relaci +- pár stokorun se dá koupit pro začátečníka dobrý strojek. Nějaký C.Scope a nebo Tesoro budou ok ;-),já začínal s Garrettem a kdybych měl začít znovu,tak už jedině s analogem. Ber to jen jako radu do budoucna :-D

velleman cs 130 :-D :-D :-D

Hele já mám Teknetics alpha 2000 a kolega co se mnou chodí hledat má ACE 250. Přijdou mi,že jsou v dosahu na stejno, Teknetics je lehounkej (1kg i s baterkou)oproti ACE a přijde mi,že je vyváženější.proto sem do něj šel.

že by?? :-D

Díky za pomoc podle tabulek má lepší pracovní frekvenci Teknetics než 250 ještě k tomu je lehčí.Tož tak asi vyhraje Teknetics.

nebude leší v té cenové relaci pořídit raději analog?? já ACE měl a ted mám za tu cenu analog a je to 100% lepší hledání.jen maličká rada ;-)

A jaký máš analog?

mám tesoro silver a spokojenost velká ;-),nelže jako ace a perfektně diskriminuje ;-)

Aha dík. Za radu.

nač regulaci?? moc řve?? stačí repráček přelepit izolačkou a uvidíš jak to funguje ;-)

Kamaráde to koukám už mi to ani tak nerve uši :-D Díky za dobrou radu

tak sem do toho skočil a obědnal si 250tku sport pack. Něco sem koupit musel,bo absťák byl nepřekonatelnej od doby co mi navždy odešel předchozí detík a půjčenej sem musel vrátit.Jeden víkend sem musel dokonce na pole i bez detíku a čuměl sem do rozorané hlíny jestli neuvidím aspoň víčko od zavařovačky ;-) Takže jsem na garreta zvědavej co umí. :-D

zdravim panove nemate nekdo zajem vymenit muj telefon samsung galaxi s4 mini mesic starej za gareta 250 :,-(

Mám Ace 250 s cívkou SEF 38 a zjistil sem, že vůbec neregistruje zlatý řetízek s přívěskem, asi 18 karátů. Všechny možný nastavení, řetízek smotaný i natažený, nic.

Slabé, nízkovodivostní cíle může přejít a to především pokud používáš velkou sondu. Proto chodím s analogem - GM4, kterej tohle pípá v pohodě i s velkou. Řada ACE je vhodná spíše na mince a větší cíle, když pominu pomalejší odezvu a separaci, nejsou za tu cenu špatný. Pokud si chceš hledání užívat, doporučuji nějaký osvědčený analog.

Tak není zlatej. :,-(

dobře ty :D

Ahoj Garrettáci, nemáte někdo doma přebytečnou DD cívku?? Za rozumnou cenu bych koupil, ta základní se mi zdá malá.. díky za odpověd.. Kopu zdar ;-)

Mal som GARRETT 250 rok a možem povedať že za tie peniaze nie je zlý. Ak ale použiješ nabíjacie baterky, tak radšej kvalitné. Občas má všeliaké prezvuky ale celkom sa to s ním dá. Ale odporučím ti kopať folie. Niektoré striebornáky majú presne taký istý signál. :-)

Zdravím, nebyl by někdo, kdo se chce zbavit Garretta 250ky s cívkou 9x12? Koubil bych sondu i samostatně. Díky.

Ahoj lidi. Prosim o radu. Jsem prilezitostny hledac. Obcas vyjdu se psem nebo s kamarady (parkrat do roka). Mam ACE 250 se zakladni sondou a premyslel jsem o nove (S.E.F. Ultimate 33). Ale...Nevyplatilo by se spis investovat do EuroACE (350)? 350ka ma v zakladu 22x28 a pry je elektronika lepsi. Zatim jsem ale toho nazoru ze s 250kou se sondou Ultimate 33. na tom budu lepe (vaha neni problem). Mel jsem moznost 350ku testovat (22x28) ale bohuzel ne na miste ktere znam a zem na poli byla dost vlhka Dosah byl urcite lepsi ale trosku jsem mel problemy s pinpointerem (casto jsem kopal kousek vedle) a musel jsem dost ubrat citlivost. S 250kou se zakladni civkou hledam bezne na 7-8. Ale podle jednoho stestu na nezame lokalite opravdu nevim. Srovnavaci testy na internetu sice vyznivaji pro 350 ale ne o moc. Jak jsem psal na zacatku, dle meho soudu 250+Ultimate 33 bude lepsi. Ale rad bych pozadal o nazor lidi s praxi. Jak se na to divate? Detektor vyssi kategorie kupovat nechci. V pripade, ze bude vic casu, pak asi ano ale jeste ne... Predem diky za radu.

Chodím 250 tku nějakej pátek a koupil jsen sondu Nel Storm,Jsem spokojenej s dosahem.Akorát se hůř zaměřuje cíl.Ultimátku jsem nikdy nezkoušel.Nel Storm netrpí žádnými prozvuky v trávě akorát při větším nárazu.Citlivost chodím na předposlední políčko,v all metal a diskriminace dva dílky zleva.Spokojenost,Akorát se nesmíme potkat s jiným žluťákem to je pak muzika i na 15m.

Dosah určitě dobrej,pokud chceš zůstat u digitálu.

Také mám cívku Nel. Není špatná, ale je důležité nastavit správně citlivost. než jsem to pochopil, asi jsem toho hodně přešel... :-(

Zdravím ;-)
Za mě ti můžu říct ,zahoď žluťáka a kup si zero . Za ty peníze je stokrát lepší .
Měl sem
www.lovecpokladu.cz/detektory-kovu-garrett/garrett-ace-250-deluxe-sport-pack-166
a navíc tuhle sondu
www.lovecpokladu.cz/civky-detech-sef/sonda-wss-38x20-cm-pro-garrett-ace-1018
A můžu říct ,že když sem to po pár měsících sem to vyměnil za zero ,tak se biju do hlavy proč sem to neudělal dřív . Ten rozdíl je obrovskej .Neříkám, že žluťák není detektor . Mám s ním taky dost pěkných nálezů , ale i předchozí detíky byly lepší než žluťák. 8-)

Dik za info. Ja se analogu trosku bojim. Pri me frekvenci nevim jestli bych to dostatecne naposlouchal. Ale mozna stoji za to to vyzkouset....

neboj,není na analogu nic těžkého ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top