Mám ho cca 3 měsíce, je to můj první detektor a absolutní spokojenost. Baterka vydrží celý den 8+ hodin hledání, perfektně diskrimuje železo a ocel - i v zamořených válečných lokalitách je relativně tichý, sem tam nějaké propípnutí u větších kusů železa ale to je asi u všech detektorů. Hloubka je super, našel jsem s ním i malinké mince co byly až 40 cm pod povrchem. Nastavení je rozsáhle a po 3 měsících pořád nevím co tam všechno znamená, takže kdo chce kompletně nastavit detektor pro specifické situace tak může.
Než jsem ho kupoval tak jsem koukal na dost videí kde to porovnávali s noxem 800 a u všech to bylo stejné - po updatu 1.09 je to prakticky na stejné úrovni jako nox 800, zvládne najít všechny ty samé signály. Na to, že stojí podstatně míň to vůbec není špatné.
Jinak tady je video kde přímo porovnávají Legendu a XP DEUS II. Trošku se divím proč to vlastně stojí 3x tolik - https://www.youtube.com/watch?v=PghrUCcsY60
Detektor kovů Nokta Legend Pro Pack
Nokta Legend Pro Pack je špičkový detektor kovů určený pro náročné hledače, kteří hledají všestranný a výkonný přístroj. Tento model využívá multifrekvenční technologii, což umožňuje efektivní hledání v různých typech terénů a podmínkách, včetně mineralizovaných půd a mokrého písku. Pro Pack navíc zahrnuje bohaté příslušenství, jako je druhá menší cívka, externí baterie a bezdrátová sluchátka, které rozšiřují možnosti použití a zvyšují komfort při delších vyhledávacích expedicích. Legend Pro Pack se pyšní vynikající citlivostí a přesnou diskriminací, což uživateli umožňuje spolehlivě rozlišovat mezi hodnotnými cíli a nežádoucími předměty. Detektor je navržen tak, aby byl intuitivní i pro méně zkušené uživatele, zatímco pokročilé funkce uspokojí i ty nejzkušenější detektoristy. Díky vodotěsné konstrukci, pokročilému softwaru a všestrannosti v terénu se Legend Pro Pack stal jedním z nejžádanějších modelů pro hledače pokladů, kteří vyžadují vysoký výkon a flexibilitu.
Ahoj. Asi Legend koupím. Ty máš verzi 2023 s cívkou LG30?
Měl jsem tu starší verzi a pak jsem si koupil ten 2023 upgrade kit kde je LG30 cívka, karbonová střední tyč a nový armrest. Ta LG30 cívka s detektorem funguje trochu líp a hlavně je lehčí, ale zas tak velký rozdíl to není. Asi bych se hlavně rozhodoval podle ceny a budgetu.
Zdravím. Háček je v tom, že Legend používá 6" cívku, co ne jde moc do hloubky a tak oba lízají "povrch" terénu. Ano Legend do hloubky cíle do 20 cm chodí dobře, ale s větší hloubkou jsou odezvy nejednoznačné. Podle mne je to nainscenované video, protože furt mají cíle do 10 cm pod povrchem.
Back to chat
Add post
You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.