Tebe, ja.runu, jeldu80 a kvasaka asi brzy přihlásím do Prostřena By jste tam vostudu určitě neudělali Možná bych to viděl i na stupně vítězů Bydlet s váma, tak mám minimálně 150 kilo
Mobile post from Enki
...náplň...do...naplňeno....upečeno...mmmm dobrý....
Post
Já už mám a Kvasaka by byly 3 ks aby měl 150
Jo,Kvašák ty svoje fotky o jídle dělá někde u sousedů,protože jinak nevím kam by to dával
...mno když to roste tak proč to nesežrat ne...
bacha an ty bedly
https://hobby.idnes.cz/jedle-nejedle-i-jedovate-bedly-bedla-cervenajici-zahradni-pe3-/houby.aspx?c=A170923_105933_houby_mce
tak toto jsou bedly černevající , sbírám je pravidelně a nikdy nic. nebezpečná je jen pro silně alergické lidi
...tak to jsem nikde neviděl u nás jsou jen ty veliký co koukají nad trávu...no vono se říká že kováři jsou taky nějak jedovatý ale musí pořádně uvařit...no musím říct že byly vynikající...
Tak ono je jedlé všechno, něco bohužel jen jednou
Na houby už se nemůžu ani podívat...
Máš to moc hezké. No s houbami má potíž ten kdo je málo tepelně upraví . Nejvíce potíží mají lidé po požití málo tepelně upravených václavek .Bedle sbírám celý život a i jiné houby a zatím bez problému .Kousek od nás začaly houby růst tak jezdím a suším v sušičce dávám do mrazáku ale hlavně nakládám do octa .Dělám směsici z václavek, suchohřib, babka , šafránka žlutočervená , šupinovka kostrbatá ,ryzec pravý , čirůvka fialová ty jsou do octa ,-kováře , praváky a křemenáče ty suším a dávám krájené zamrazit 2 roky u nás houby nebyly . Tak křečkuju na horší časy ale hlavně velká je rodina .
Z hub se dá dělat cokoliv, stejně jako z masa když se to umí, je to vždy luxusní chuti..