Mobile post from Enki

...náplň...do...naplňeno....upečeno...mmmm dobrý....

Mobile post from Enki
Mobile post from Enki
Mobile post from Enki
Mobile post from Enki
5 votes
5 votes
Seen:
1450x,
comments:
11,
author
Enki Enki
inserted:
25 September 2017

Post

Tebe, ja.runu, jeldu80 a kvasaka asi brzy přihlásím do Prostřena :-D ;-) By jste tam vostudu určitě neudělali :-D Možná bych to viděl i na stupně vítězů ;-) Bydlet s váma, tak mám minimálně 150 kilo :-D :-O

Já už mám :-D :-D a Kvasaka by byly 3 ks aby měl 150 :-D :-D

Jo,Kvašák ty svoje fotky o jídle dělá někde u sousedů,protože jinak nevím kam by to dával :-D ;-)

...mno když to roste tak proč to nesežrat ne... ;-)

bacha an ty bedly ;-)
https://hobby.idnes.cz/jedle-nejedle-i-jedovate-bedly-bedla-cervenajici-zahradni-pe3-/houby.aspx?c=A170923_105933_houby_mce

tak toto jsou bedly černevající , sbírám je pravidelně a nikdy nic. nebezpečná je jen pro silně alergické lidi ;-)

...tak to jsem nikde neviděl u nás jsou jen ty veliký co koukají nad trávu...no vono se říká že kováři jsou taky nějak jedovatý ale musí pořádně uvařit...no musím říct že byly vynikající... ;-)

Tak ono je jedlé všechno, něco bohužel jen jednou ;-) :-D

Na houby už se nemůžu ani podívat... :,-( :-(

Máš to moc hezké. No s houbami má potíž ten kdo je málo tepelně upraví . Nejvíce potíží mají lidé po požití málo tepelně upravených václavek .Bedle sbírám celý život a i jiné houby a zatím bez problému .Kousek od nás začaly houby růst tak jezdím a suším v sušičce dávám do mrazáku ale hlavně nakládám do octa .Dělám směsici z václavek, suchohřib, babka , šafránka žlutočervená , šupinovka kostrbatá ,ryzec pravý , čirůvka fialová ty jsou do octa ,-kováře , praváky a křemenáče ty suším a dávám krájené zamrazit 2 roky u nás houby nebyly . Tak křečkuju na horší časy ale hlavně velká je rodina .

Z hub se dá dělat cokoliv, stejně jako z masa když se to umí, je to vždy luxusní chuti.. :-) ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top