Třicítka dubová...

Foto před mátovou koupelí a po.... celkem tři fáze čištění bambusem.... :-)

Coin data

Identified coin: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) František II (I.) (1792–1835) 30 Kreuzer (30 Krejcar)

User feedback

Mintage area:
Ruler: František II (I.) (1792–1835) (1 názor)
year of mintage:
Nominal: 30 Kreuzer (30 Krejcar) (1 názor)
Material: Měď (Cu) (1 názor)
Coin ID: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) (1 názor) Peters1: 607

Log in and help identify this coin.

Photo

Třicítka dubová...
Třicítka dubová...
Třicítka dubová...
Třicítka dubová...

Circumstances of the finding

Location:Liberecký kraj
State of soil:Dry
Depth of the finding:9 cm
Used detector:Garrett Ace 250 Nel Hunter
12 votes
12 votes
viewed:
960x,
comments:
13,
finder:
Peters1 Peters1
photographed:
21 April 2017,
loaded:
21 April 2017

Post

No vypadá moc dobře, teď už jen nepokadit to čištění ;-) :-).

Stewensin : přesně to jsem si teď taky říkal !!! Ta třicítka vypadá na pohled docela zachovale, Peters1 není taky žádnej zelenáč, tak snad to s tím čištěním vyjde !!! :-D

dík kluci, no patinka se trochu odlupuje, ale už je v mátě v hrnci..... zrovna ho jdu zkontrolovat.... mám použít nylon kartážek, nebo bambus?? :D

ten druhej je totiž totálně mrtvej....... identifikoval jsem ho jen podle velikosti, vypadá, jako by ani nebyl raženej, prostě čistej plíšek...:D ale jinak jsou to kola jak od povozu...:D

Vypadá dobře v maťe sem minci nemarinoval jen ve špenátu a30 vypadá dobře i patina jak funguje máta?

jsem tak trochu botanik, takže máta by měla fungovat stejně jako špenát... Ve špenátu se máčí kvůli kyselině listové, která je o dost slabší než citronová, která by minci poškodila.....kyselinu listovou obsahuje i máta, ganja, petržel apod...jelikož mám jen mátu, používám mátu.... sice má premiéru ale funguje skvěle...včera jsem namočil v osum večer a dnes mám jednu stranu už hotovou..:)

Peters1 : fakt je máta lepší, než špenát ?? To by stálo za vyzkoušení !!

vyzkoušej, používám čerstvou..:) principielně je to uplně to samý jako špenát.. ;-)

Moment jak čerstvou ??, Jako že natrháš na zahrádce a nějak pomeleš ?? :-O

stačí nastříhat a povařit.... :-)

Povařit ?? Co vím, tak špenát by se před čištěním vařit neměl... a máta může ?? :-O

já nevím, dělám to tak aby se z máty dostaly ty účinný látkxm a funguje to. stačí krátce přejít varem, vyzkoušej a uvidíš.... ten výluh pak použij ale nevařit s mincí....

Diky to vyskusam když to není tak agresivní na patinu maty je dost na zahradě super

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top