A kruciš zapomel sem oříznout fotky 🙄😁
Prosim o radu
Kucí je to novodobá nebo starší? Jestli ma cenu s tim zatěžovat archeology...
Diky za radu.
Artifact category
Identified category: | |
---|---|
User feedback: | Calipers (3 názory) kacuro: Calipers, Najduvse: Calipers, Boban007: Calipers |
Log in and help identify this find.
Photo
Circumstances of the finding
Depth of the finding: | 10 cm |
---|---|
Used detector: | Equinox 600 |
Post
Diky, tak ji dostane známej kterej to sbírá 😁
Ja se v tom nevyznám tak se radši ptám, ještě jednou díky 😊
Počkej to není co si myslíte to je staročeská škrabka na cukety. Teď se hodí. Víš co jich mám na zahradě
Taky mam teď pořád cukety... Ale smažený jsou vynikající 😁
To neznám 😮😳 u nás jedou bramboráky a buchty.
Asi centimetrovy kolecka obalit jak klasickej rizek a je to mňamka, fakt. Vyzkousej to 😊
Ale to by musely byt ty brambory jako kopačáky... 🤣🤣🤣👍
Venda 17 až večer přijdu domů tak to hned skusim 👍
Kalich a nemůže to být holitko na zavsiveny vojenský makovice?
Hrobar1 tak se pak ozvi jak ti chutnalo 😄
Vendo asi to úplně neumím. Je to taková no jalovina. musím to vychytat. Dělám to prvně., Ale když tam dám trocha pepře a čili které miluji tak se to dá?! ještě otázka. Já to dělám s velké mrchy. Je lepší mít menší? fakt nevím!!
Určitě mladý, tak kolem 20 cm delka. Zenuška je vzdycky nasolí a nechá odležet treba pul hodiny. A dle mého korenim jakymkoliv nemůžeš nic pokazit. Taky miluju čili a pepř. Kdyz dělám stejky tak si delam special jen pro mě a to si piš ze korenim nesetrim. Nikdo ty mý nechce ani ochutnat 😁😁😁
Ok kemo díky dneska skusim znovu. A s mladé cukety.👍✌️