Prosim o radu

Kucí je to novodobá nebo starší? Jestli ma cenu s tim zatěžovat archeology...
Diky za radu.

Artifact category

Identified category:
User feedback: Calipers (3 názory) kacuro: Calipers, Najduvse: Calipers, Boban007: Calipers

Log in and help identify this find.

Photo

Prosim o radu
Prosim o radu

Circumstances of the finding

Depth of the finding:10 cm
Used detector:Equinox 600
2 votes
2 votes
viewed:
790x,
comments:
14,
finder:
Venda17 Venda17
photographed:
27 July 2021,
loaded:
3 August 2021

Post

A kruciš zapomel sem oříznout fotky 🙄😁

Diky, tak ji dostane známej kterej to sbírá 😁

Ja se v tom nevyznám tak se radši ptám, ještě jednou díky 😊

Počkej 8-) to není co si myslíte 8-) to je staročeská škrabka na cukety. Teď se hodí. Víš co jich mám na zahradě ;-) :-D :-O

Taky mam teď pořád cukety... Ale smažený jsou vynikající 😁

To neznám 😮😳 u nás jedou bramboráky a buchty. :-) ;-)

Asi centimetrovy kolecka obalit jak klasickej rizek a je to mňamka, fakt. Vyzkousej to 😊

Ale to by musely byt ty brambory jako kopačáky... 🤣🤣🤣👍

Venda 17 až večer přijdu domů tak to hned skusim 👍

Kalich a nemůže to být holitko na zavsiveny vojenský makovice? ;-)

Hrobar1 tak se pak ozvi jak ti chutnalo 😄

Vendo asi to úplně neumím. Je to taková no jalovina. ;-) musím to vychytat. Dělám to prvně., Ale když tam dám trocha pepře a čili které miluji tak se to dá?! :-O ještě otázka. Já to dělám s velké mrchy. Je lepší mít menší? 8-) fakt nevím!! :-O ;-)

Určitě mladý, tak kolem 20 cm delka. Zenuška je vzdycky nasolí a nechá odležet treba pul hodiny. A dle mého korenim jakymkoliv nemůžeš nic pokazit. Taky miluju čili a pepř. Kdyz dělám stejky tak si delam special jen pro mě a to si piš ze korenim nesetrim. Nikdo ty mý nechce ani ochutnat 😁😁😁

Ok kemo díky dneska skusim znovu. A s mladé cukety.👍✌️

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top