Mince

Coin data

Identified coin: Marie Terezie (1740–1780) – 1 Pfennig (1 Fenik) (č. 411) Marie Terezie (1740–1780) 1 Pfennig (1 Fenik)

User feedback

Mintage area: České území (2 názory)
Ruler: Marie Terezie (1740–1780) (3 názory), Neurčené mince (999 B.C.–present) (1 názor)
year of mintage:
Nominal: Ein Pfening (1 Fenik- 1/4 Krejcar) (2 názory), Ein Kreuzer (1 Krejcar) (1 názor)
Material: Měď (Cu) (1 názor)
Coin ID: Marie Terezie (1740–1780) – 1 Pfennig (1 Fenik) (č. 411) (2 názory), Marie Terezie (1740–1780) – Ein Kreuzer (1 Krejcar) (č. 420) (1 názor), Neurčené mince (999 B.C.–present) – Neurčené mince (č. 3509) (1 názor) Tovarnik: 3509, dostallada: 411, wblahdaw: 420, Malachit8: 411

Log in and help identify this coin.

Photo

Mince
Mince
1 vote
1 vote
viewed:
740x,
comments:
11,
finder:
ludvahas ludvahas
loaded:
8 June 2016

Post

Pěkná :-P

vidim obrys koruny a stitu, takze...? :-D

Jako podlozka pod sroub jeste poslouzi :-)

Ultrazvukem by se to dalo pekne vycistit. Nic mene, nema kazdy takove cistici prostredky. Vezmi si sklenicku od kompotu nebo marmelady, hod do ni minci. Zalij ji destilovanou vodou, zavri viko a zapomen na 6 mesicu na tu sklednici (bylo by dobre co 2-3 tydny destilovanou vodu vymenit).
Pak by mela byt mince v daleko lepsim stavu nez je ted (aspon trosku citelnejsi).

Pokud ti to za to nestoji, tak se zarid dle instrukci nahore :-)

Obavam sa ze tejto uz nepomoze vobec nic ;-)

Me se tak podarilo vzkrisit spousta mrtvolek ;-)

Sice vystavni kousky to nebyly (a to nekdy ani z rychliku ne), ale dali se aspon identifikovat 8-)

Jakmile nekdo veme narusenou patinu utokem napr. kovovym kartackem, tak tomu da posledni ranu z milosti a zbyva uz jenom mtrvolku radne pohrbit... :-D

Než destilovaná, je lepší svěcená. Aspoň na rok. :-D
... a opět bez průměru. o:-)

Já bych to viděl možná na Mince č. 761: Marie Terezie (1740–1780) – 1 Poltura 8-)

Poltura,a zkusil bych čpavkovou vodu,určitě to bude o dost lepší.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top