To dopadlo docela zajímavě
Nepřijde mi to úplně zlé, lepší než přeleštěná mince, co vrhá prasátka
Duhový Ferdinand
Ahoj.. Pro potěchu oka vkládám ferdu, který se stal dobrovolníkem pro moje pokusy..
Patinace pomocí vejce
Ferda kopnutý v lese, za časů, kdy mě žrali komáři a kloši..
Promiňte za obsenci fotek před patinací ale věřte, že jsem ho přečistil tak, že se lesknul jak psí koule..
Fotky jsou foceny v šeru při bílém světle žárovky, další při žlutém světle a ta poslední venku při denním světle..
Coin data
Identified coin: | Ferdinand II. (1590–1637) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 2546) |
---|
User feedback
Diameter: | 22,0 mm |
---|---|
Weight: | 1,70 g |
Mintage area: | Rakousko (2 názory) |
Ruler: | Ferdinand II. (1590–1637) (2 názory), Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) (1 názor) |
year of mintage: | |
Nominal: | 3 Kreuzer (3 Krejcar) (3 názory) |
Material: | Stříbro (Ag) (1 názor) |
Coin ID: | Ferdinand II. (1590–1637) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 2546) (3 názory), Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 2750) (1 názor) : 2546, petroff: 2546, : 2546, LadislavP: 2750 |
Log in and help identify this coin.
Photo
Post
Vypadá to hodně efektně. 👍
Taky sem zkousel a je to dobre,nesmis ho polozit na vejce ale vejce zakryt kusem papirove uterky nebo toaletaku a na nej minci.Vse z uzavrene nadobe
Povedený kousek...
Povedený kousek...
Díky kluci..
Wence.. U mě bylo více pokusů..taky mě to stálo 5 vajec..
Zkousel jsem samotnej Bílek v uzavřeným pytlíku několik hodin a nic.. Zkoušel jsem vejce bez zloutku rozklepnout do pytlíku, vložil minci, utěsnil a ještě položil do půlky skořápky aby pytlík s minci nebyl úplně ve vodě a povařil.. Taky nic moc..
Nejlepsi způsob byl uvařit vejce, do skořápky udělat otvor jen pro minci, minci vložit dovnitř a zabalit,utesnit do potr. fólie.. Druhý den
....a co to nosit tři dny v trenkách ?
Stav mince je luxusní patina zajímavá 👍Konec konců, vyčistit ji můžeš vždycky a pro změnu ji zkusit nechat při úplňku posrat od jezevce nebo tak něco
....vyzkouším
zahaj.da ja to delam tak,vejce uvarene na tvrdo cele dam do zaviratelneho kelimku rozdrtim vidlickou ,prikreju toaletakem ,polozim minci a uzavru.
Nekdy staci 20 minut ,jde to i s medakama.
Při dnešních cenách vajec bys nechtěl najít depot.
Hehous v pohode jde opakovat nescetnekrat,jen vzdycky znovu ohrejes v mikrovlnce.
No a ve finale sem to vejce sezral
Já si to myslel. Je libo vajca na tvrdo ala Ferdinand?
Dobrou chuť 🤢