No totok..., to je pečený potkan?
Amnestija
Včera se mi vrátil amnestovaný mausr,Poprosil bych o radu jak ho šetrně očistit a zakonzervovat.Můžete do SZ.Kdo mi pomůže pozvu ho na objed.
Artifact category
Identified category: | |
---|---|
User feedback: | Weapons (1 názor) LadislavP: Weapons |
Log in and help identify this find.
Photo
Circumstances of the finding
State of soil: | Damp |
---|---|
Depth of the finding: | 10 cm |
Used detector: | xp deus |
Post
Hoď ho do nafty nebo elizy gratuluji 👍. Oběd nechci
ty obědváš v Peru? tam jsou morčata v kurzu a já bych ho klidně sežral,vypadá to dobře
bohužel s tou tyčkou k rajčatům ti nepomůžu tudíž si dám zítra k obědu sladkou rejži
Pán je gurmán...🐀🤮
No abych někoho neuvedl v omyl jak u posledné klubovky tak foto objeda je ilustrační.Nenašel sem fotku rizota Namor-on e smažený
Maso to je jiné maso
Dík , oběd radši vynechám
No co dodat. Zvykejme si. Jinak zelezo pekny.
Ano, ano.., smažený.
V nastalém šoku jsem nesprávně určil kulinářskou úpravu
No fuj... zvedl se mi kufr...😳😝😝😝
Tyčka krásná 👍
Ja se vyznam...To je smazena surikata ve vyskoku,se sůskem z dijonske horcice a vařena kobzol...
Flintička pěkná,👍U nás nerostou. A to jsem si chtěl dát smažáka......🤯
Zkoušel jsem na podobné tyčce slabší lýzu, průběžně kartáč atd. Na závěr jsem ji nechal na kamnech a když jsem si byl jist, že je všechna voda pryč, použil jsem parafín a horkovzdušnou pistoli...
Večeře vypadá lákavě. Je to nadívané??
Bez oblohy?
medis, paráda všechno, budu se smát ještě zejtra, to sem potřeboval
Super bašta
Krtek s knedlíčkem a přelivem z výpeku
To já tuze rád
Všichni co řekli na to morče fuj, varuji před cestou do Peru. Tam se na venkově jí jen morčata a vegetariáni.
Knaker,není to morče,pridám origo foto
To já nežeru
Tak je to jasny.Lunik je romske gheto u Kosic.To bude krysa,nebo mala ondatra.To si papež posmakl...🤢
Jednou vedle mne v autobuse spořádala ženská celej pytel pražených sklípkanů. Potkan je v cajku.
Kdysi jsem morče jedl. Nejdřív jsem se ošíval, ale pak olizoval až za ušima. Jemný maso.
Jo a to železo je super. To gratuluji.
no,i možné letošní podzimní jídlo,jen těma erteplama si nejsem jistej,jestli budou. tyčka pěkná před lízou ji co nejvíc okartáčuj a hlavně z rožků a záhybů vydloubat rez.
Asi bych řešil elektrolýzu důkladně osušit a pak pořádně naložil do oleje. použil bych olej od Ballistolu. Jinak ten zásobník z kulometu vz.26 je libovka.