30 Kreuzer

Ahoj,posílám na shlédnutí jednu třícu,kterou jsem zkusil podrobit elektrolýze,neboť se mi zdála taková oničem,měla nasobě takovou rez a nevypadala dobře...Nicméně nevypadá dobře ani teď,až bych řekl,že vypadá o dost huře.Tak jen chci poradit ostatním,aby radši 15 a 30 kreutzer nedávali do elektrolýzy,nebo jim vykoukne toto :)

Coin data

Identified coin: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) František II (I.) (1792–1835) 30 Kreuzer (30 Krejcar)

User feedback

Diameter: 38,0 mm
Weight: 17,50 g
Mintage area:
Ruler: František II (I.) (1792–1835) (1 názor)
year of mintage: 1807 (1 názor)
Nominal: 30 Kreuzer (30 Krejcar) (1 názor)
Material: Měď (Cu) (1 názor)
Coin ID: František II (I.) (1792–1835) – 30 Kreuzer (30 Krejcar) (č. 607) (1 názor) Sondak: 607

Log in and help identify this coin.

Photo

30 Kreuzer
30 Kreuzer
30 Kreuzer
30 Kreuzer
5 votes
5 votes
viewed:
1733x,
comments:
9,
finder:
Sondak Sondak
photographed:
2 September 2020,
loaded:
2 September 2020

Post

Když vydržíš přijde😉 jiný lepší

ono to byl asi na hov... matroš,já mám jen placky,uplně mrtvé,

Naštěstí jich mám víc :) tenhle byl nejhorší,tak jsem ho zkusil,ale dělat už to nebudu.Určitě bych nedal do lýzy něco,co mám jen jednou,to bych si tu práci s tím dal .)

to určitě jo,ted jsem dělal jedno pole,za hodinu 9 mincí, všechny sežrané na krev,asi hodně agresivní hnojivo,z toho na jiném místě stejný nominál a jsou jak nové,

Jj, fakt dost záleží kde to člověk najde, kolikrát si říkám"tady je pěkná půda,to bude fajn"a vše sežraný,jinde to vypadá, že to bude hnus a jsou tam krásky...

odkud jsi?? vidím Svitavsko

Hezký kousek gratulka a palec 👍🍺 ;-)ja bych byl rád i za takovýto :-O

jj, je to na dřeň, takhle podobně mi dopadla Cu 6-tka, mrtvola, když jsem ji zkoušel velmi krátce v chelatonu. :-)

Za to líza nemůže, na vině je mělká ražba a stovky let nepříznivých podmínek. I tak, ševcovský tolar je svátek! Gratulace! :-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top