1 Piastr

Coin data

Identified coin: Francie - 3. republika (1870–1940) – 1 Piastre (č. 6465) Francie - 3. republika (1870–1940) 1 Piastre

User feedback

Diameter: 39,0 mm
Weight: 27,00 g
Mintage area: Francouzská Indočína (2 názory), Francie (1 názor)
Ruler: Francie - 3. republika (1870–1940) (1 názor)
year of mintage: 1904 (2 názory)
Nominal: 1 Piastre (3 názory)
Material: Stříbro (Ag) (2 názory)
Coin ID: Francie - 3. republika (1870–1940) – 1 Piastre (č. 6465) (3 názory) Hydroman92: 6465, Opin: 6465, Ceda83: 6465

Log in and help identify this coin.

Photo

1 Piastr
1 Piastr
12 votes
12 votes
viewed:
3025x,
comments:
33,
finder:
Hydroman92 Hydroman92
photographed:
5 December 2023,
loaded:
5 December 2023

Post

Koláč pěknej 👍. A dál?

Jo, bez nálezové omáčky to není vono. :-D

A není to šuplikovka po dědečkovi ? 🤔
Mince pěkná, to jó, koláč je to taky pořádnej, ale kousek omáčky by to chtělo...
Aspoň popis jak k ní dědeček nebo babička přišla...🙂

Asi děda bojoval ve Vietnamu ;-)

Nebo chodí nakupovat do vietnamský Jednoty. :-)

Sakra Vodníku, plácni něco, minules tady představil i kamaráda z mládí nebo co a teď děláš Němýho Bobše 🤷 :-D

Paradni mince. Treba neni kopana mince. A tak me napadlo-Vendo 17;ke kolacum se ale omacka nepodava :-D :-D :-D ;-)

https://www.aliexpress.com/item/32242114513.html
Kdo chce další? :-D

Joumana- já miluju sladký koláče k hovězí polivce... 🙂😉 Kazdýmu chutná neco jinýho...😁

no ,kazdej jsme nejakej. :-D..me se zas divi manzelka,ze si solim kedlub. Me to prijde uplne bezny. :-)

Kedlubny si solí snad každej, ne?🤔😁

No,zrejme ne. :-D :-D. ..a jak si tak vybavuju,babicka kdysi rada ke kedlubu prikusovala cokoladu. :-D. Fakt :-)

Koláč pěknej, omáčka žádná, ale kudlubnu nastrouhat na čerstvý chleba s máslem trošku osolit a božský to pokrm. Recept mé už zemřelé babičky :,-(

To zni dobre 8-) ;-)

:-D to me teda nikdy nenapadlo,osolit si kedlubnu... 🙈😁🤣 Ale chutě maj lidi různý ... 🤷‍♂️😁
To ještě za těžkýho totáče,když sem dělal ve Šmeralkách, byl kolega vedle na dílně dost ožralej, a dostal hlad. Koukal do skříňky a říká- copak tu máme, chleba a sádlo... Namazal si chleba sádlem a říká, ještě by to něco chtělo... Chvíli koukal do skříňky a najednou vytáhl LENTILKY a posypal si ten chleba se sádlem lentilkama... Dodneška slyším jak ty lentilky v tom sádle křupou.... 🙈😁🤣🤣🤣

Rychlý cukry - po opici dělaj divy...

Chleba se sádlem a posypanej cukrem je dobrota 8-)

Já třeba miluju bramboráky namazaný višňovou marmeládou 👌😎

Tady se asi dozvíme věcí... Jak se říká 1000 lidí, 1000 chutí...😁😉🙂

To jo. Jen o tom piastru se asi nedovíme ani hovno🤷 :-D :-D

:-D :-D :-D

Pěknej šuplíkáč ;-)

A znáte knedlíky ve vajíčku s jahodovou přesnídávkou? :-D

Joumana a venda 17 zkuste to a uvidíte, ta kedlubna je tak krásně šťavnatá když se nastrouhá, ale jen trošku soli. Bez soli to nejde :-D

Venda 17 úplně slyším jak ty letnilky křupají :-D

Janek67 bramboráky s višňovkou taky dobrý :-)

Hoši. Nejlepčí je si koupit utopence za 70 kaček v obchodě a kousnout do něj a jednou di mezi zuby párátko :-D. Prostě jsem si kousl a najednou mi přistálo mezi zuby paratko z toho buřtu :-D

Domácí ředkvička nakrájená na plátky z lehká položená na čerstvě uříznuty chléb namazány domácím sádlem celé to posolit a chvilku počkat než ředkvička pustí tu svou štávičku na ten krajíc nebo to celé zopakovat jen tam dát pažitku místo ředkvičky

Kedlubna se solí normálně, to je dobrota, mám kamaráda a ten zas žere tlačenku s cibulí ,a místo octa dává velkou zelenou. Jednou jsem to s ním ochutnal,a zas tak hnusný to není🙀🙀🙀🙂😸

Jo málem jsem zapoměl,mincička pěkná.👍

Utopenec jedině domácí a ředkvička taky není k zahození 🙂

Vodníku, dekujeme Ti, žes nám svoji nulovou reakcí umožnil tuto plodnou a objevnou gastrodiskuzi👍

Ale jo,janku,to je pravda. Lentilky se sadlem asi nedam,ale ten kedlub nastrouhany na chleba s maslem zni dobre. A posolit. Hodne posolit. Kdysi mi jeden kamos kdyz mel odeme rizek,tak rikal ze pod strouhanku to snad obaluju jeste v soli :-D :-D :-D

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top