toz dobrou chut
Velké čištění.
Dnes jsem se zase na vrhl.
Všichni to známe.Něco se očistí hned a něco zůstává na jindy.Dnes u mě nastalo to jindy a tak jsem hrábl do kýble se staršími nálezy a čistil a pucoval až do oběda.Tak se na to můžete mrknout.Kommentare
Na fotce vyčištěno- máš ty želízka něčím nakonzervovány? Pěkně to vypadá! Koprovku moc nemusím, tak ji mám pravidelně po štrnácti dnech. první den trucuju u dusím se na chlebu, druhej den z hladu zešeru všechno.
Klasicky používám na konzervaci fermež z leštěnkou na nábytek půl na půl.Vytřu a druhej den je suchá nelepivá.Leštěnka tu fermežzředí a bere ji sebou do hloubky porézního materiálu.A k té koprovce spoustě lidem ji skazila ta kyselica co ju dávali ve školních jídelnách.
Super
Hmmm koprovka,tu já tuze rád ,stejně jako taková pěkná želízka
tak na to koukám a buď servírujete na dezertní talíře
nebo jsou ty knedle xxxl
To vypadá na knedlu podél řezanou
pěkny,knedle určitě domaci,no dal bych si říct
Koprovka mi nevadí,jen mívám v práci občas KOPR,ale to asi každej.
Vypucovaný to máš LUXUSNĚ !!!!
No ten klíč,zámek a kusovka je luxus ostatní samo taky zítra bude koprovka
Nééééé kusovka kušovka
Knedle jsou domácí.Osobně vyrábím.
V kovárně
máš to pěkný to železo má svojeho ducha
Koprovka mě taky moc nenaškube,ale taková svíčková se 6ti,to já tuze rád
Slina sem,slina ta,miluju koprovku.
Asi je půlka těch co ji nemusí a druhá co může.
Čištění parádní.
Asi je půlka těch co rádo čistí a druhá co moc ne.
Jsem druhá,myslim,že konzervace lety je ta akorát.
Jakmile se pustím do dvouhalířů,nebo krejcarů jsem pak akorát zklamanej,že je to horší než bylo.
Nebo to prostě neumím,takže jsme u toho co jsem už vlastně napsal.
Koprovce zdar a jdu na Humpolec.(ne město,ale kopec nedaleko).
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.