Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von Elmara 22.10.2012 19:04

Koupím: Tesoro DeLeon, TS Cortes, TS Tejon, TS eurosabre II, X-terra 705.
Cena: kolem 9tis.

Nabídky pište na: redflare.support@gmail.com odpovím všem.

;-)

Jeden DeLeon je na bazoši.....http://www.bazos.cz.....Tejony a Cortez taky, ale cena samozřejmě neodpovídá.

Toho DeLeona jsem měl právě domluveného...majitel měl však fobii z "kupní smlouvy", protože prý nemá scanner a tak jej prodá jinému zájemci, co si jej přijde vyzkoušet a vyzvednout...

Zkouším ted' sehnat nějakého Cortese za 10 000,-, jinak koupím staršího Tejona...

já už jsem z toho jelen rozhodl jsem se, že si udělam radost, byl jsem rozhodnutej pro tesoro cibolu, nebo outlave, ale když jsem viděl ten test na gm4 co sem přidali a ja to vychvalujou, i tu 3ku, tak jsem zase zapikanej a nevim. Hledat by jsem chtěl mince a militárie, půda u nás je celkem přátelská :-)

Hloubka není všechno. GM4 na poli nepřetržitě bručí, nebo trhaně píská na železa. Bere toho fakt moc. Do lesa je ideální. S GM3 pole chodím, je to starší model, a ta separace občas něco nevychytá. Je taky těžší než nová 4PRO.Jinak spokojenost. Tesora nachozené nemám. Hodně si chválí Euro Sabre II. S novou HOT sondou to může být docela dobrá mašinka. Letos na něm je několik vylepšení. Budu muset někdy zkusit... :-/

Když ti to železo na poli vadí, tak si ho zavři ;-) Taky není potřeba detektor tak šťavit a klidně se dá i starší GM4 nastavit tak, že je treshold lehce pod hranicí slyšitelnosti. Navíc vysoké nastavení hlasitosti ovlivňuje i bohatost odpovědi a je tak lepší chodit s nastavením do 12 hodin. Pak je to absolutně v pořádku a hloubka dosahu je stále neuvěřitelná.

U nové GM4PRO je odpověď audia udělaná tak, že již není tolik “zvuků”. Alespoň pokud to beru podle sebe a pár kluků co brali novu GM4PRO a předtím chodili starší model je odpověď jednoznačnější. Včera jsme chodili u Mělníka jedno políčko, je tam křížení třech vysokonapěťových vedení a velká trafostanice. Pole navíc plné železa a na každé mávnutí dostaneš 3 až 5 želízek. Bylo to v pohodě a je to opravdu šílené pole ;-)

S GM4+ jsem nebyl příliš spokojený, docela hodně prozvuků, ne zrovna kvalitní konstrukce a těžká dohledatelnost předmětů. Jediný bonus vidím v opravdu velkém dosahu. VCO je taky hezky udělané.

Možná stačilo se naučit odladit zem?

Občas je problém se struskou. To budou ty prozvuky. Oproti GM3 má na ně bohužel mnohem větší citlivost jak jsem zjistil. Pokud je lokalita bez větší koncentrace strusky a správně odladěná zem tak bručí jak má.

Je to možné, kopal jsem předměty podobné strusce, docela mě to štvalo. taky to bylo občas hluboce uložené železo.

Díky za odpovědi, obědnal jsem GM3 :-) už se nemůžu dočkat až vyrazim. :-D

Koupím C.S3MXi nebo CS4MXi, v případě nabídky pište na welsiot@seznam.cz

A prodám Fisher F2 s 2 cívkama (SEF). 8-)

Vyměním Minelab 70 se dvěma cívkama - základní opravovanou a 2D 7,5 kHz (super na hloubku). detektor v dobrém stavu, dodělané podsvícení. Vyměním za analog. krtecek16@seznam.cz

Nikdo nemá na prodej C.scope 3, 4 nebo Tesoro Vaqueoro či Eurosabre 2?

Něco je na Bazošu. 8-)

Tam má přidávaný mikrofon, to se mi nelíbí...takové vrtání se v detíku.

Bylo by ES2, koupen 2010, kryt cívky, orig. krabice, zachovalý, bez závad, cena 6500,-

Zájem by určitě byl - ozvěte se na welsiot@seznam.cz

Prodám :,-(teknetics T2 original Cívka 18,5x29cm 2D plus kryt cívky ,Kryt na baterie T2,Kryt hlavní jednotky,dale hloubková cívka Průměr 38 cm 2D,sonda Detech S.E.F ULTIMATE 33cm pc.32550kč nini 24tis. ;-)

Ahoj, nabízím na výměnu špičkový tablet Samsung Galaxy TAB 10.1 p7510 16gb wifi. cena nového byla 11500, ještě je skoro rok v záruce. Chtěl bych za něj Tesoro Silver nebo vyšší řadu. Popřípadě i jiný analogový detektor.

Zdar nevyměnil by někdo Tesoro EuroSabre 12x10 za GM4?Mám 2cívky,blbne mi zdířka na sluchátka,špatnej kontakt.

nechces Minelab xterru 70 se dvema civkama? chci zkusit analog :-)

No, já mít ES II, tak bych Ti ji velmi rád za GM4 vyměnil, protože bych tím velmi získal, ale jelikož ho nemám, tak musím držet hubu ;-)

Ahoj to ne,když už tek jedině tesoro :-)

Budiž Ti přáno... :-P

Ahoj, jsem uplnej začátečník a jen tady pročítám diskuze.Chtěl bych začít,ale nevím jaký zvolit detektor.Nejdřív jsem myslel na Garret ace 250,ale teď nevím jestli by nebylo lepší nějaké Tesoro nebo GM3?
Koupil bych i starší do začátku.
Děkuji za odpověď :-)

Ahoj, navštiv nějakou prodejnu, kde uvidíš, co se vůbec nabízí zda digitál, nebo analog, ,osahej si to, nech si poradit, pečlivě porovnávej a potom se svobodně rozhodni sám. Ne že to zmákneš za 10 minut, to poznáš leda kulový. Jako začátečník budeš mít v hlavě stejně zmatek. Na zdejší rady moc nedej, sto hledačů, sto názorů a každý bude mít ten "nejlepší". Nebo naopak, nikdo Ti neporadí anio "fň". Takže, šťastnou ruku.při výběru. :-P :-P :-P

Prodám cívku S.E.F. ULTIMATE pro detektor Tesoro uMAX od firmy DETECH
průměr 33cm skvělý dosah výborná separace, lehoučká, prodej z důvodu prodeje detektoru
jen 5x v terénu, plně funkční bez falešných signálů. Cena dohodou.
kontakt: zdenek.strobl@seznam.cz

Jinak stále hledám ke koupi nejlépe cs3mxi či cs4mxi, a nebo ESII,Vaquero, Cibola. Nabídky i s fotkama a cenou na welsiot@seznam.cz

X-terka 705 je stále k mání 8-) bez závad a 100% funkční... imex150@email.cz

Zdar, psal jsem ti mejla, tak dík za info.

ahoj nema nekdo na prodej Garrett Ace 250?
grkl@email.cz
dekuju

uz mam dekuju

Ahoj, stále nabízím špičkový tablet samsung gt-p7510 10.1 palce, 16gb, WIFI. Ještě skoro rok v záruce. Chtěl bych jej vyměnit za detektor. Děkuji za nabídky, ideálně na mail: petrhajek88@gmail.com

Ahoj, nechci nikterak prudit, ale s tím tabletem tady zaneřáďuješ fóra už pěkně dlouho, stačí když máš tento inzerát uveden jednou a ještě na bazos.cz a ne ho cpát pořád všude...
Nehledě na to, že tady jsou hledači - lidi co baví hledání a nehodlají vyměnovat detektor za tablet... (nechci mluvit za většinu ale to z povahy klubu vyplývá...)

Na co shanis detektor,kdyz v topicu Olomoucko pises,ze mas Vikinga VK-40?

Hajo střel ho třeba na aukru.....myslím si, že by mohl jít za 4tis až 5tis Kč....a za to si pak kup bazarovýho Silvera a je to. Jen je potřeba ten tablet pořádně naleštit, nafotit, vynachválit a zdůraznit tu záruku.....

Není to pro mne, já detektor mám. A už mě to taky nebaví všude furt inzerovat... :-(

Když máš na špičkový tablet, jistě budeš mít i na jetý detík...I když není pro Tebe, jak píšeš...a už Tě to nebaví, furt inzerovat...proč mi Tvůj inzerát tak nějak "smrdí"? A také se přidávám k názoru, že toto je web o detektorech a hledání, ne o tabletech. :,-( :-O :-/

Popravdě je mi docela jedno jestli někomu smrdí nebo ne. Už tím nebudu tady na LP otravovat. Omlouvám se. Přeji všem vše dobré

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen