Ti ho nikdo necpe
Prodeje a výměny zánovních detektorů
Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.
TO rostaeasy: Máš ještě to AT PRO? nemáš tam tel.
Zdárek,eště ATečko mám.Tel-777247666
predam sondu hlbkovu na e trac 38x46 s.e.f. detech poriadny kolac dve hladania dolo s nou urobene pekne hlboko to bere cena 180 eur dohoda ma 2 mesiace alebo vymenim ultimate 33 na e trac
Bagr nechapu 3000kc pc, 6250kc znamena ze ju sces predat za 3000 Kc to jest 120E??
ano za 3000kč
Kdo koupí a teď se posaďte,fischer 1212X,mám dva kósky,co vy na to????
XP WiFi...
A za kolik je teď?
Rozhodl jsem se koupit starší CS6MXI a nebo X-Terru 505 popř. 705 s cívkou 10" 18kHz. Případné nabídky uvádějte, prosím zde a nebo na e-mail petr.navy@seznam.cz Děkuji a hezké Vánoce, pardon Velikonoce
Rozhodl jsem se koupit starší CS6MXI a nebo X-Terru 505 popř. 705 s cívkou 10" 18kHz. Případné nabídky uvádějte, prosím zde a nebo na e-mail petr.navy@seznam.cz Děkuji a hezké Vánoce, pardon Velikonoce
Prodám detektor kovů Tesoro Cortes, je zakoupen tady na Lovci Pokladů 4.12.2011, ještě v záruce.Je osazen cívkou S.E.F.Ultimete 33cm,ta je zakoupena také na Lovci a to 10.5.2012.Více informací na email davidpriborsky@seznam.cz, nebo po telefonu 606243254.Důvod prodeje je přechod na jinou frekvenci.
Cena 14500 Kč.
Mohu zvědět, na jakou frekvenci a co si od ní slibuješ? Díky.
Frekvence 1
Prodám 3 měsíce starý Golden Mask 4 s cívkou 17 cm + hloubkovou cívkou 30x25 kupovaný na detektorech Habánov, více info na clansman74@seznam.cz.
Safra, Alešu, a do čeho jiného chceš jít???
No, Fanóšu, jezevca jsem zdárně prodal, teď jestli prodám ještě GM4, tak bych si právě asi pořídil tu tvou zázračnou berlu, to víš život je změna - CARPE DIEM, ale nechci tady moc zamořovat vlákno nepatřičnými komentáři, ať to zas od někoho neschytám. Poslal jsem Ti mejla, budu rád, jak budeš mít chvilku, jestli na něho kukneš
Vítám Tě do klubu hajlovačů v Jeruzalémě.
si nedáš pokoj
Prodám detektor XP GOLDMAX POWER, v dobrém stavu 2roky starý cívka základní 22,5cm cena 16000. Mladoboleslavsko. email: spata.bo@seznam.cz
Zdravim lidi mám tu navíc žluťáka ace150 jako novej nechcete někdo? skorát nevim co si za to říct.....za dvojku?
Jsem střevo...777169673 Wendis5@seznam.cz
cena akorát,můj šel za dvojec taky
Zdravím,výměna X-Terra 705 za Tesoro Cortes....frennny@seznam.cz.
Tak to bych určitě nedělal.
Martimere, proboha, proč?!
Taky koukám.Při posledním souboji Minelab-Tesoro to bylo jednoznačné.Já tahal feniky na délku rýče(20cm)s ještě něco říkajícím signálem.Tesoro měl problém na vzduchu na 5cm a ještě se nedokázal rozhodnout.Místo bylo několikrát s Tesorem přejité a bez odezvy.Jsem rád za 705.
Jak by napsal Litrfre, hajlovat v Jeruzalémě se nemá... Aneb: "To je vzpoura, Váchale"!
To možná ano ale je to pravda.Potvrzuje to i skóre 22:2 v Ag z jednoho lesíka ve prospěch 705.A to nemluvím o tom že ty 2 Ag jsou pražáci což jsou pěkný kola.
Franto neber si mě do držky, a nepodsouvej záměrně moje nezpochybnitelný výroky do jinejch souvislostí. Hajlovat v Jeruzalémě znamenalo, něžně a civilizovaně, že seš provokatér a kazišuk. Tohle už snad pochopíš. Nic víc, nic míň, kamaráde.
Jirko, já jsem velmi chápavý živočich. A ten Tvůj termín se mi tak nějak zalíbil. A taky jsem rád, že jsi se konečně ozval. Už jsem měl o Tebe vážné obavy...Nicméně, nezávislé reakce dalších kolegů na to věčné téma jsou snad jasné a chtěl bych doufat, že i pro Tebe. Měj se hezky, kamaráde, neb vidím, že nemáš dneska (zase) dobrou náladu. Já za to ale vážně nemohu, Jirko...já ne.
To Fanula: Chtěl bych se jednou dočkat nějaké tvojí reakce, která bude něco jiného než rejpání
Franto neber si mě do pusy a dej mi pokoj.
Pokud je v Tobě alespoň troška objektivity, tak si ji v obecné rovině určitě všimneš. A v rámci vlákna citované diskuse jsem slušně a snad i lehce vtipně vyjádřil svůj postoj. Žádné vulgarismy, z nikoho jsem blbce nedělal, takže Tvou reakci naprosto nechápu, Máro. Kdysi na vojně nám řekl jeden politruk ze Slovače památnou větu, která zněla: človeče, nezabudni sa smiať. A jak pozoruji, tak hodně současnou dobou stresovaných lidiček má v tomto docela problém....Měj se hezky.
Fanulo nezlob se, ale pokaždé když od tebe něco čtu tak je to v takovém levlu. Snažím se abych byl maximálně objektivní a v podstatě do ničeho nezasahuju. Je mi jasné, že jako admin mám příliš velkou sílu hlasu a to pak diskuzi zabíjí.
To navážení do Jirky není ale poprvé a já tedy nevím čemu jsem se tam měl zasmát. Obecně podobné věci nemám rád, trochu je to jako šikana na vojně, kde si někdo někoho vyhlédne a pak mu dává kouř. Samozřejmě se kde kdo okolo zasměje, tedy až na toho chlapíka co třeba zrovna zraje jako banán.......
Taky se měj.
Jelikož jsem vlastně celou debatu vyprovokoval, tak mi to nedá, aby se neozval. Jaksi nechápu, v čem by měl Fanula provokovat, nebo snad někoho urážet. Měl jsem jak cortése, tak 705, proto myslím můžu subjektivně tyto dva stroje proti sobě zhodnotit a jednoznačně zastávám názor, že cortés na 705 zdaleka nemá. A testy, které popisuje kolega skuder jsou podle mě naprosto pravdivé. No, ale ať se klidně ozve někdo, kdo má opačnou zkušenost a může se podepsat pod to, že cortés dá 705 na pr... (pokud někdo takový existuje).
Jo, a chlapi, vždyť je pátek večer, nekazme si nadcházející víkend, nejde o život, jsou to všecko malé věci
No hlavně aby bylo pěkně,volno mám tři dny.Když ale kouknu z okna tak zatím nějak od 14h prší takže to zítra vypadá zase na ˝Fenikový les˝.
Za prvé, oba detektory jsem testoval mnohokrát. O žádném testu jsem se ale nic nedočetl, pouze že někdo někde chodil a jednou tahal a jednou zase ne! Tudíž o jakých testech to tady píšeš?! Pokud vezmu Cortese se sondou H.O.T nebo Ultimate mám o 5 cm větší dosah na 1kčs než u Terry se sondou 26 cm 2D. Podobný test jsme dokonce i natočili, najdeš ho někde v archivu lovce. Bylo to testování v Českém Rudolci mince se vkládaly do boku stěny díry. Aby jsi s Terry dostal podobný výkon musíš přijít zase s výkonnější sondou. Což jsou dnes v podstatě jenom Nelky. Pak by se dal dosah porovnávat.
Navíc moje výtka nebyla vůbec o detektorech, každý ať hledá s čím chce a navíc tyhle dva detektory patří mezi naše nejoblíbenější. Týkala se pouze častého rejpání Fanuly. Bohužel Jirka vám na ty provokace skočil i když na podobné věci reagovat nemá smysl, jelikož autor podobného příspěvku na nic jiného nečeká.
Máro, děkuji. Myslím, že to je vyřízené.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=605623786134386&l=c7424d561c
Voee, ty voeeééé :). Brečím smíchy
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.