Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

In der Kategorie Detektoren - unsortiert, Erstellt von Elmara 22.10.2012 19:04

Prodám Tesoro Lobo se základní koncentrikou (minimálně používanou), krytem a krytem jednotky. Stáří 3 roky, vynikající stav, jako nové. Cena dohodou. HAndreas@seznam.cz

Prodám cívku S.E.F. 30x25cm určenou pro detektory Tesoro Cortes, DeLeon, Golden uMAX, EuroSabre II a Silver uMAX. V terénu jsem jí použil 2x (stav nové cívky). Je koupená na Lovci (ještě 6 měsíců záruka) a prodám jí za 3.000,- Kč (pevná cena). Čus Jirka :-)

Zapomněl jsem uvést kontakt : krpes.jiri@seznam.cz ;-)

Prodám cívku 17" na CTX 3030, koupena zde 4.12.2012, jako nová,3x v terénu, v záruce!
Kontakt: brus.milis@seznam.cz, tel: 607 706 327

koupím original sondu Teknetics T2 38 cm 2D

odkud jsi

odkud jsi

Koupím cívku Detech ultimate pro XP goldmaxx (18 kHz), pokud někdo má :-)
herman-michal@email.cz

Mám rok a půl starou. GMP už skoro nechodím, když jsem si koupil Etraca. Kolik za ni nabídneš? :-)

Jestli ještě není prodaná, jaká je, black/white ? :) Vzal bych ji... ;-)

Jako chudý student asi nenabídnu moc.. ale doufal jsem, že bych ji sehnal do 2500,- .. Jestli jsi ochoten smlouvat nebo souhlasíš, ozvi se mi radši na mail :-)

Ahoj.Cena je dobra.Za to bych to prodal i vcetne dopravy.Sice to je mohe prvni a zaroven zatim posledni civka se kterou jsem dal stredoveky gold,ale musim se s ni nejak rozloucit :-)Barva je white....

Bílá mi nevadí, takže pokud se mi ozveš, tak se dohodneme na platbě a předaní ;-)

lukas@drogerielukas.cz a domluvime se co a jak

No, bral bych ji taky, ale nebudeme tu pořádat nějakou akci :-D ;-) Jestli je to ten pro mě neakceptovatelnej bělouš, tak takovou ne. Ale jestli je to ta černá a je v dobrém stavu, zájem bych měl, kolem 3 tis za ni dám.

Poradíte? Jaký a proč je lepší Ace 250 hloubkový set nebo Coinmáster pro+? Dík.

Odpovím Ti trošku jinak,. Porozhlédni se po něčem úplně jiném. Pokud si to můžeš dovolit a v prasátku ještě něco hrká, jdi do lepšího detíku. Je jich dost, nových i jetých. Proč kupovat a potažmo trápit se s takovými "píp"? :-P

Prodám detektor Teknetics G2,rok starý,s krabicí,fakturou,krytem jednotky i cívky.Je skoro jak nový,málo chozený.Nový stojí 16000,-Kč,prodám za 8000,-Kč.Pište si o informace a o fotky na mail :
hogofogo-3@seznam.cz

JM, můj mail je ri.mf(zavináč)seznam.cz

Zsravím pánové,
Na prodej detík C.Scope NewForce R1 - novější verze.. Celý černý, málo chozený, ve velice dobrém stavu a plně funkční.. Kupovaný tady v LP.. V ceně dvě sondy, obě se spodní tyčí.. Důvod: kamarád končí s hledáním, neměl na to čas a tak ho pouští.. Cena 10000, nový stojí něco přes 18000..

Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda je detík stále k dispozici nebo již prodán ?

Prodám dohledávací detektor Minelab Pro Find 25. Jedná se o výhru u fy. Detekt, záruka do 10/04/2016. Cena: 2900,-Kč. Bližší info na e-mail: minelab (zavináč) centrum (tečka) cz

2500 kč (Praha)
tvare@seznam.cz

Prodám detektor JOKR 011,stáří necelý rok,cívka SEF,cena dohodou. Tachov. jir.zu@seznam.cz

Téměř nejetej Velox, nachozeno půl pracovního týdne během 14-ti dní. Je na bazaru zde: http://www.detektory-vychodni-cechy.cz/products/nokta-velox-one1/

Prodám rok a půl starou c.scope cs6mxi se dvěma cívkama 2D 28x20 cm a koncentrickou 20 cm s kryty + 16 nabíjecích baterií za 9.000,- kč + poštovné. Fotky zašlu na požádání emailem.
clansman74@seznam.cz

tak jsem zakoupil GM3, něco nachodil a jsem maximálně spokojenej. Je pravda, že zvuků je tam hodně, ale už jsme se zžili a tak vím, co kopnout a co ne. Takže na moje plánované použití nemám co vytknout.. :-)

Prodám detektor Minelab X Terra 70 ve výborném stavu s třemi cívkami.
Detektor již není v záruce, nicméně zakoupen před rokem na doporučení Elmary
od Shortyho. Prodávám z důvodu nedostatku času, hodlám přesunout peníze na
jiný koníček. Na detektoru je 25cm DD 18,75Khz (bez škrábance, provozovaná s
krytem), + základní koncentrická sonda 20cm 7,5 Khz+ malá sonda do
zamořených míst. Cena za komplet 9999,- Mohu přidat doma dělaný krumpáček z
listového pera z auta.
Na prodej nespěchám, takže cena je plus minus konečná. Možno poslat poštou,
nebo po domluvě osobní předání v Příbrami nebo v Praze.
Zájemci můžou psát na mail compstar@seznam.cz nebo volat na 724081362, fotky
detektoru mohu poslat mailem.

Upravuji cenu na 8999,- a případný zájemce který by odebral detektor do pátku 2.8. dostane slevu dalších 300,- . Dále přidám batoh na záda, kamufláž Bundeswehr.

Vyměním cs6 viz výše, za GM4 se dvěma cívkama.

prodám cívku nevyužitá funkční .2500kč
White's Super 12" (V3i, DFX, MXT, M6)
a dále prodám Standartní multifrekvenční cívku pro DFX, MXT, Matrix M6 a detektory Spectra. nevyužitá , funkční 1500kč

koupim minelab pro-find 25 za 2000kč

Koupím Minelab CTX 3030

Ahoj, napiš mi na mail Bob.HHB @seznam.cz

Koupím nejlépe analogový detektor do 5500Kč. Pište na mail.: hodanovazd@seznam.cz :-)

No to bych si přidal na novýho Tesoro Silvra, a bylo by to jasný. :-)

Nabízím k výměně cívky na GM4 30x25 nebo 17 cm, vyměním za 26x23.
1jaruk@gmail.com

Koupím cívku TESORO (5 pin) ponuky na nidosk@orangemail.sk

Prodám Tesoro ESII, moc dobrý technický stav, bezproblémový, 3/2011, dokumentace, faktura, kryt sondy a jednotky, pofacelift tónové diskriminace.
Numismatics@mujmail.cz

Prodám Etraca s origo cívkou 27 a sef 30x38.Je k němu nový kryt jednotky,spodní delší tyč pro dlouhány,2x bateriový box,8x nabíjecí baterky GP Recyko,nabíječka Philips.S origo krabicí a slovenským tištěným manuálem,bez záručáku.Dobrý stav,vše funguje jak má,jen trochu škráblá vrchní tyč.Prodávám ze zdravotních důvodů.Cena 22000,-KčPište si o info na : hogofogo-3@seznam.cz

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen