Fanula: web je to sice o detektorech, ale s překladama nějakých cipovin sis i Ty spletl vlákno, běž to řešit jinam...
Prodeje a výměny zánovních detektorů
Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.
Díky za výchovně-morální poučku o ničem,Decimusi. Zlatá chyba je detektor F-GB. A má reakce-odpověď na poznámku, byla adresována Mike, ne Tobě . Běž si své rozpoložení mysli řešit- jinam.
Ani ne, radši tam běž Ty. Než bys uznal, že řešíš sračky v úplně jiným vlákně, než je k tomu určeno, budeš ze mě dělat osla. Zapracuj na sobě ...
Jasně tati, už můžu jít ven?
prodam detektor Tesoro Vaquero,vice info na carlosca@seznam.cz
Prodám cívku Minelab XTerra 10.5" (26cm) DD 18.75kHz. Jako nová, párkrát v terénu - vyměnil jsem totiž detektor. Jedná se o tuto cívku: www.lovecpokladu.cz/civky-minelab/minelab-x-terra-50-70-18-75khz-26cm-2d-49
více info: anunaki (zavináč) seznam (tečka) cz
anunaki@seznam.cz
Stále uvažuji o výměně mého zcela zánovního (4-5 vycházek) Golden Mask2 za nějaký jednodušší detektor - Tesoro Cibola/ Vaquero. Kdyby někdo měl zájem - Numismatics@mujmail.cz
Detektor je samozřejmě úplně OK, je nový, akorát na můj styl hledání (zapni a jdi) ne moc vhodný.
Raději oželím hloubku a půjdu do jednoduššího stroje.
Takže pánové, za 8400,- je k mání, byl koupen 27.3.2013.
Kluci, jsem ochoten se na ceně domluvit, zatím slezu na cca 8299,-. Pokud by byl zájem - dohoda jistá..
Trochu mě tlačí čas a finance - prodám toho mého měsíc starého golden maska za 7999,-
Koupím starší Tesoro Silver nebo c.scope cs1mx nebo cs990xd. cana do 5000. Nabídky na petrhajek88@gmail.com
Koupeno
Vyměním 3 roky starý minelab x-terra 505 se základní cívkou 28 cm 7,5 khz + kryt cívky a jednotky za nějaký jiný detektor v této cenové hladině.
yourneyman@seznam.cz
Vyměním měsíc chozený T.Cortes,déle to letos ještě nešlo ,cívky 23X20 a S.E.F.Ultimate 33 cm za poslední model XP Gold Maxx Power,nebo možná Tejona...Na cené se domluvíme.Změna je život... ):-))
Tak ještě bych bral na výměnu pokud někomu nesedlo Tesoro Lobo ST H.O.T...
Prodám Tesoro Tejon se základní cívkou a s ultimate.Cena 14500 kč.Tel.777247666
Koupím koncentrickou cívku Tesoro spider 23x20cm pro EurosabreII....zřejmě je to ta samá co je v základu u Cortéze, DeLeona, Golden a Silver uMaxe....beztak máte nasazenou velkou a tahle malá se vám válí doma. Tak pište na detektor@humlak.cz
Prodám Whites Coinmaster starý dva měsíce. Cena 4000 Kč. detik007@seznam.cz
Dávám slevu na Tejon,cena je 12500!!!!
Nevím, zda to sem můžu přidat, kdyby ne, tak prosím admina o smazání. Prodávám F2 s hloubkovou sondou SEF 30x25 a trochu baterek. V případě zájmu se podívejte sem:
http://aukro.cz/detektor-kovu-fisher-f2-2-sondy-zasoba-baterek-i3210792741.html
Prodám x-terru 505, asi 3 roky stará, se základní cívkou 7,5 khz.
kubonovy@seznam.cz
Prodáno.
Prodám cívku Minelab X-TERRA 7.5kHz 26cm 2D,koupena 10.2012.2500 kč
sovi.ka@seznam.cz
Pustím Minelab GPX 4500 ve velmi slušném stavu, minimálně používaný, s veškerým vybavením. Kupovaný zde na LP 17.12.2012. Případnému zájemci pošlu fotky mailem. Cena 55 000 Kč. Mail: lotto2005@volny.cz
Prodáno.
Prodám necelý rok starý detektor kovu Golden Mask 4 - hloubkový set - základní cívka 17 cm a hloubková 30x25 cm 2D cívka Golden Mask s orginálním krytem + kryty jednotky a baterií, DVD a návod.
yourneyman@seznam.cz
Proč nevystupuješ pod svým nickem ?
Koupím používaný ale funkční detektor kovu, pokud by někdo chtěl postoupit o třídu výš, mám zájem o jeden z těchto modelů:
C.Scope - cs1mx, cs3mxi
Tesoro - Tesoro Compadre special edition, Silver µMax special edition
Garrett - Ace 250
Rozhoduje cena. Děkuji za nabídky!
můj email:
ww2@klikni.cz
ww2
WW2 Na bazoši máš,jak Cs1,takCs3ku,za solidní peňíz sezona začíná!
Zdar. Nemá někdo na prodej ace 250 s větší sondou za rozumnou cenu ?? Dík
Prodám CS6MXi koupenou zde na Lovcích. Detektor je v záruce, s úplně novou cívkou(jednou použitou). Mám dva,takže jej nevyužiji. 11900kč, kontakt zde: eeecigarety@seznam.cz
jiran1: právě na bazos se mi jít nechce. Mám s těmito stránkami špatné zkušenosti.. Chtěl bych ideálně nějakou férovou nabídku od někoho zdejšího
Měnit detektor nikdo nechce ?Tak tedy prodám Tesoro Cortes,základní cívka + 2D 33cm Ultimate.Záruka na detektor od února 2013,cena 19000.-Nejlépe osobní odběr,od Příbora přes Olomouc do Hodonína není žádný problém,jezdím to pravidelně...
Tak poslední pokus o výměnu.Tesoro Cortes,základní cívka +2D 33cm Ultimate za XPGold Power nebo Tesoro Lobo. Jinak možnost prodeje i samostatně:detektor 16000.-,Ultimátka 3000.-
prodám cívku na Minelab Xterru 2D 7,5 kHz. chozená maximálně 10x. fotka na mejl krtecek16@seznam.cz
Nikdo nemá - - Tesoro Compadre special edition - - na prodej? o tento detík mám největší zájem...
Prodám zánovní Garrett EUROACE 350, kupovaný 1.4.2013, tedy ještě v záruce.
Se sondou Garrett DD 22x28cm (8,5" x 11") a druhou špičkovou sondou (hloubka,citlivost) S.E.F. ULTIMATE 33cm, ta je dokupovaná 22.4.2013.
Obě sondy měly samozřejmě kryt od začátku. Dále sluchátka Garrett Clear Sound ,DVD,návod, doklady. Detektor kupován na detektory východní čechy, cívka na lovec pokladů. PC cca 12.000,- nyní prodávám komplet za 8800,- Mohu samozřejmě poslat fotky. Kontakt robol@seznam.cz, SMS 602573670, místo Pardubice
Ta Ultimate cívka by k mání zvlášť nebyla?
Mam jednoho zajemce na celý set, tak pokud to neklapne.....
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.