Franz Josef

Peknej?

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František II (I.) (1792–1835) – 15 Kreuzer (15 Krejcar) (č. 606) František II (I.) (1792–1835) 15 Kreuzer (15 Krejcar)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung: České území (2 Meinungen)
Landesherr: František II (I.) (1792–1835) (3 Meinungen), Matyáš Korvín (1458–1490) (1 Meinung)
Prägungsjahr:
Nominal: 15 Kreuzer (15 Krejcar) (3 Meinungen)
Material: Měď (Cu) (1 Meinung)
Nr. der Münze: František II (I.) (1792–1835) – 15 Kreuzer (15 Krejcar) (č. 606) (3 Meinungen) kovboj78: 606, : 606, petrha: 606

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Franz Josef
Franz Josef
Franz Josef
3 Stimmen
3 Stimmen
angezeigt:
929x,
Kommentare:
8,
Finder:
Karl11 Karl11
Fotografiert:
der 24. August 2017,
Eingefügt:
der 24. August 2017

Kommentare

Tohle kolčo by možná sneslo den dva špenátování !! :-)

Zkusím to dik

A co kyselina šťavelová? Nešlo by to?

Ten špenát máš lepší a jistější - v něm je ta kyselina v tom správném množství. a tady máš můj návod na špenátování :

Vezmi klasický zmražený neochucený špenát (klidně ono zmražené levné pyré). Nech ho rozmrznout (žádné ohřívání v mikrovlnce, nebo rozpouštění zmrzlých kusů na sporáku. Prostě tomu dej čas a nech to úplně rozpustit. Pak to nařeď vodou aby z toho bylo takové řídké blatíčko. To teprve vraž do kastrůlku, či hrnku na sporák a za stálého míchání ohřej tak, abys v tom aspoň chvilku udržel prst. Nesmí to začít vařit. Ta teplota by měla být asi zhruba 80 stupňů. Pak to vyklop někam do misky a dej do toho ty čištěné mince tak, aby se nepřekrývaly. Navíc je každý den kontroluj, čisti a obracej, protože když jde o těžší minci, ta má tendenci v tom špenátu klesnout až na dno a tím pádem je kontakt jedné strany se špenátem nedokonalý a ta se tak může hůře čistit. Navíc pamatuj, že špenát vyčistí jen měděnku. Tu špinavou krustu, co má mince na sobe většinou po nálezu musíš očistit ještě před špenátováním, protože jinak se ten špenát k měděnce nedostane.

Dík kamo

Kopyto: No já někdy - když špenát selže - používám k otlučení měděnky kladivo. Krusta i s měděnkou jdou pak dolů jedna báseň a že je potom čištěná mince sem tam krapet větší a taky místy trochu hůř čitelná - kdo by řešil detaily... :-P :-D

Ale já tam žádnou medenku nemám přece!!!

Karl11: A to zelené tam je co ?? ;-)

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben