Ferda III. 3 Kreuzer 1642

Dnešní ráno jsem se rozhodoval, jestli vezmu do ruky košík nebo detektor a vlezu zase jednou do lesa.
Naštěstí jsem volil správně a po 3 hodinách a kilech brokových vršků jsem na rozcestí starých, milionkrát prolezlých cest kopl toho krasavce.
Několikrát už jsem nad tím místem lámal hůl a zaříkával se, že tady už nebudu trávit svůj volný čas, ale znáte to. Ten pocit který někde vzadu v hlavě nutí člověka to ještě nevzdat a zkusit to ještě a ještě a ještě. Vyplatilo se

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 2521) Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) 3 Kreuzer (3 Krejcar)

Ansichten der Benutzer

Durchschnitt: 20,0 mm
Gewicht: 1,16 g
Gebiet der Prägung:
Landesherr: Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) (1 Meinung)
Prägungsjahr: 1642 (1 Meinung)
Nominal: 3 Kreuzer (3 Krejcar) (1 Meinung)
Material: Stříbro (Ag) (1 Meinung)
Nr. der Münze: Ferdinand III. Habsburský (1624–1657) – 3 Kreuzer (3 Krejcar) (č. 2521) (1 Meinung) Czertik: 2521

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642
Ferda III. 3 Kreuzer 1642

Fundumstände

Lokalität:Jihomoravský kraj
Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:8 cm
Verwendeter Detektor:Minelab CTX 3030
11 Stimmen
11 Stimmen
angezeigt:
534x,
Kommentare:
9,
Finder:
Czertik Czertik
Fotografiert:
der 9. Juni,
Eingefügt:
der 9. Juni

Kommentare

Parádní kozybrádek! Zatvrzelost se vyplatila, gratulace! ;-)

Pěkný kop ;-)
Já chodím hledat na místa milionkrát neprolezlé
a pořád žádný první stříbrňáček🤦
Ale v létě se chystám na Vranovskou přehradu a její okolí tak snad tam něco najdu😁

Jak to čistíš jestli to není tajné?

Čistil jsem je jen vodou a párátkem. 5 minut práce. Jinak polní Ag jsou trochu oříšek, tam je potřeba povětšinou kyselina citronová (10 granulek) trocha vody, třeba deci, nechat namočené (doba je závislá na odolnosti krusty = od 1 minuty do půl dne) a pravidelně kontrolovat párátkem. Pozor ale na starší kousky, ono to láká tím párátkem zatlačit, protože to jde lépe dolů ale taky se mi stalo, že se Ag poškodilo, ulomil kraj, rozlomilo na 2 půlky a pod. Chce to trpělivost

Díky. Ať se daří.

Krása 👍👍🍀

Máš to fakt hezký a ten les bych tipoval někde kousek od nás.V úplně stejným sem dnes špacíroval :-D

Parádní

Dost dobrý Gratulace :-O :-O :-D

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben