Omlouvám se za foto
3 grešle???
Kopl sem tuto malou stříbrnou minci na jedné straně je takový jablko jeslti se to dá tak říct v něm je 3jka a nad ním na levé straně je napsáno 16 na pravé je 04 takže rok 1604 na další straně je orlice a uprostřed má erb minci pak dám do citronové šťávy a Snad bude v pohodě mohl by přesně někdo určit prosím? Mockrát děkuji
Angaben über die Münze
Identifizierte Münze: | Leopold I. (1657–1705) – 1 Grešle (1 Gröschel) (č. 1233) |
---|
Ansichten der Benutzer
Durchschnitt: | 14,0 mm |
---|---|
Gebiet der Prägung: | |
Landesherr: | Leopold I. (1657–1705) (2 Meinungen) |
Prägungsjahr: | 1694 (1 Meinung) |
Nominal: | 1 Grešle (1 Gröschel) (2 Meinungen) |
Material: | |
Nr. der Münze: | Leopold I. (1657–1705) – 1 Grešle (1 Gröschel) (č. 1233) (3 Meinungen) cecik: 1233, Karinn: 1233, : 1233 |
Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.
Fotografie
Fundumstände
Bodenzustand: | Feucht |
---|---|
Fundtiefe: | 20 cm |
Verwendeter Detektor: | Garett |
Kommentare
Ta trojka značí 3/4 krejcarů ,jinak je to grešle, asi pravděpodobně Leopolda
Takže to je kreuzer nebo grešle
Jsou to 3/4 krejcaru a grešle zároveň.
A ma na sobě krustu takže ji mám dát do citronové šťávy?
Nedaaaavej. Znicis ji. Dej jí do destilky
Tak tu musím sehnat
Jo, nespěchej na to. Čím víc času tomu das, tím lepší výsledek.
Jinak všem dik za pomoc
Já bych ji do citronky dal. Já ji používám - a maximální spokojenost. Jen v ní tu minci nenech moc dlouho, jinak ji opravdu zničíš.
A na jak dlouho třeba mohl bych zkusit i tu destilku a pak jeslti by to nešlo tak citrón?
@Honzajs12: u vás neprší?
https://www.in-pocasi.cz/clanky/teorie/dest-27.4.2017/
Miniaturní podíl kys. uhličité v ní ti zároveň nahradí případné drastické použití citronu
Zrovna tuhle bych do citronky nedával. Je na ní jen slabá vrstva. To nech v destilce tak dva dny a pak opatrně kartáčkem. Tím nic nezkazíš. A když to nepomůže tak zkus tu citronku
Ok zkusim dik
Beitrag hinzufügen
Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.