2 halířek

další 2. halířek tentokráte o 2 roky starší než včerejší a možná i lepším stavu :)

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) František Josef I. (1848–1916) 2 Heller (2 Haléř)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung: České území (1 Meinung)
Landesherr:
Prägungsjahr: 1894 (1 Meinung)
Nominal: 2 Heller (2 Haléř) (1 Meinung)
Material:
Nr. der Münze: František Josef I. (1848–1916) – 2 Heller (2 Haléř) (č. 330) (1 Meinung) pavlos97: 330

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

2 halířek
2 halířek
2 halířek
2 halířek

Fundumstände

Lokalität:Plzeňský kraj
Bodenzustand:Feucht
Verwendeter Detektor:Whites Coinmaster
2 Stimmen
2 Stimmen
angezeigt:
753x,
Kommentare:
11,
Finder:
pavlos97 pavlos97
Fotografiert:
der 3. August 2017,
Eingefügt:
der 3. August 2017

Kommentare

Právě jsi se dopustil smrtelnýho hříchu! Čeká tě Hellheim! :-D

Už to přišlo! :-D :-D :-D

:-D :-D :-D .. a jak s tim špenátem?

Neochucenej špenát přivést k varu, ale nevařit! Já ho většinou ještě říznu vodou. Pak dám do skleničky, nasázím mince, šoupnu do ledničky a čekám na zázrak. :-) Třeba pomůže kolega Emersonskej, něco o tom bude vědět, má moc dobrý výsledky ;-)

díky moc za info určitě zkusím! :-D :-)

špenát obsahuje kys. šťavelovou a ta čistí... já používám tu kys. šťavelovou, je to jednodušší....
rozpustíš ve vodě a šoupneš to tam a vidíš, co se děje a hlavně to nesmrdí...

https://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/kyselina-stavelova-200-g

a nebo tady máš veškeré čištění....

http://gorila.netlab.cz/coins/jan-bukvic-cisteni-a-konzervace-minci-cz.pdf

díky za rady :-) něco zkusím

Do ledničky neeeeeee... pri izbovej teplote!

na tyhle měďáky používám jemný mosazný kartáček a pod tekoucí vodou ho očistíš od špinavé krusty bez poškození patiny...

https://www.tipa.eu/cz/kartace-male-180mm-sada-3-kusy-extol-premium/d-129527/?gclid=CjwKCAjwk4vMBRAgEiwA4ftLs-YR7PtQqJprMDGkKiKZj-MwVHEIUJO6jCcPe1W1W7bBUf1R951STBoCCh4QAvD_BwE

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben