1 Kreuzer 1800 C

Angaben über die Münze

Identifizierte Münze: František II (I.) (1792–1835) – 1 Kreuzer (1 Krejcar) (č. 601) František II (I.) (1792–1835) 1 Kreuzer (1 Krejcar)

Ansichten der Benutzer

Gebiet der Prägung:
Landesherr: František II (I.) (1792–1835) (1 Meinung)
Prägungsjahr:
Nominal: 1 Kreuzer (1 Krejcar) (1 Meinung)
Material: Měď (Cu) (1 Meinung)
Nr. der Münze: František II (I.) (1792–1835) – 1 Kreuzer (1 Krejcar) (č. 601) (1 Meinung) Thomson: 601

Melden Sie sich an und helfen Sie, diese Münze zu bestimmen.

Fotografie

1 Kreuzer 1800 C
1 Kreuzer 1800 C

Fundumstände

Bodenzustand:Feucht
Fundtiefe:5 cm
Verwendeter Detektor:Deus Xp
11 Stimmen
11 Stimmen
angezeigt:
1681x,
Kommentare:
19,
Finder:
Thomson Thomson
Fotografiert:
der 1. Februar 2015,
Eingefügt:
der 1. Februar 2015

Kommentare

pěknej kousek ;-)

:-O Ten snad nebyl ani v zemi ;-)

byl...jeste do soboty :)

:-) fakt pěknej zajímalo by mě foto nálezového stavu

byl zapecenej...myslel jsem že bude k nicemu...tak jsem ho rozžhavil zapejkací pistolkou do ruda :D a rudej namocil do olivace a pak znova pripekl a mosazakem vypuliroval :D zkousel jsem na nem novej pokus :D a povedlo se..mel takovou krustu ze bych to z nej nicim nedostal...kdyz jde do ruda tak se pak krusta uplne rozsejpá :D

naprosto krása, blahopřeji. super!

nádhera ,jsem zatím u alobalu a podkov ;-)

dík za tip,fakt se to povedlo ;-)

Velká nádhera a v čištění mincí jsem zase o něco chytřejší. :-)

Krásně nafoceno :-)

Ve dne bych si s tím pohrál vic...a hlavne na jinem podkladu :D ale neva :)

Pěkné foto, nálezový stav na fotce nemáš? A co je to zapejkací pistolka? :-D

kdyby mel patinu..tak ho ani nepálím :) ale tady jsem si to mohl dovolit :)

kdyby mel patinu..tak ho ani nepálím :) ale tady jsem si to mohl dovolit :)

kdyby mel patinu..tak ho ani nepálím :) ale tady jsem si to mohl dovolit :)

kdyby mel patinu..tak ho ani nepálím :) ale tady jsem si to mohl dovolit :)

http://www.toprecepty.cz/fotky_nahled/0055/cokoladovo--kavove-creme-brulee-133705.jpg presne tuto mam :D je to nazkaramelizování trtinoveho cukru na dezertech treba :) treba na creme brulee :)

Lesní měďáky s krustou řeším podobnou technologií, možná míň drasticky. Dám do starého kastrůlku na plotnu tak na 20 sekund, pinzetou mezitím otočím, až krusta začne měnit barvu, přesypu do studené vody. Pak zlehka dočistím pod vodou mosazkartáčkem. Patina vždy zůstala. Samo, že to jde řešit i bez tepla v oleji, ale takto je to rychlejší a výsledek je stejný. P.S.: na polní, nebo luční - nepoužitelné.

Beitrag hinzufügen

Um einen Beitrag hinzuzufügen, müssen Sie sich anmelden. Wenn Sie noch kein Konto auf dieser Webseite haben, registrieren Sie sich.

↑ Zurück nach oben + Mehr sehen

Nach oben