Moc rovná mi nepřipadá -šel bych spíš do té prohnuté
Tohle nechám ale raději Hogofogovi
Na určení
Tato ostruha už tu byla v nálezovém stavu , dosud neurčena , dávám ještě jednou po lehké elýze a narovnání , díky .
Kategorie artefaktu
Identifikovaná kategorie: | |
---|---|
Názory uživatelů: | Prohnutá s bodcem (5 názorů), Ostruhy (4 názory), Prohnutá s krátkou vidlicí (3 názory) Mac: Prohnutá s bodcem, Majkk: Prohnutá s krátkou vidlicí, : Prohnutá s bodcem, lesapan10: Prohnutá s bodcem, : Ostruhy, : Prohnutá s krátkou vidlicí, miros: Ostruhy, ondrasecek: Prohnutá s bodcem, nadlacan: Ostruhy, hexpd: Prohnutá s bodcem, : Prohnutá s krátkou vidlicí, : Ostruhy |
Přihlaste se a pomozte určit tento nález.
Fotografie
Komentáře
nevěřím, že po třech těch oných se ti rovnají oči
tož to pa jó
Prohnutá a prokoukla
Celkově taková atypická, trn možná výsledek reparace ostruhy po odlomení kolečka, možná ne..Osobně bych tipl ranný novověk.
Ten rannej středověk sem si tipoval i já , ale netroufl sem si Na to toho znám eště hodně málo
ségra má narozky
ale ináč sem ten středověk napsal dobře , bo mi tam nedovolil to napsat jako tip jen ten tvar trnu , co sem koukal na ten rannej středověk
si sám , bo já nepiju čtvrtýho toho oný mám teprvá pátó stopéčku a jednoho Budějičáka
teho sem vypil jednu flašz teď na plese . Jediné , co se tam dalo pit , ani domácí slivku tam neměli
No nic , dem řešit ostruhy
Novověk, renesance. Teď koukám na 3 fotku, původně tam bylo kolo, je to sklepaný.
Ostruha vypadá velmi prapodivně ,bodec je rovněž atypický i prohnutý- což je netypické pro starší období. Jedná se nejspíše o nouzovou opravu původně ostruhy kolečkové tak od.16.st výše. Už jsem měl jisté pochybnosti o formování krčku/bodce ,když byla prvně publikované v neočištěném stavu.
máte pravdu kluci , ten ,,svár"tam vidět je
Vzhledem k mé vrozené lenosti asi zůstanu ve školce Trochu to vypadá že celej trn byl přibastlenej později.Vypadá dost masivně oproti zbytku ostruhy.
Otom ýádný ,že si to očistu zakouží
A kua
Stopečka ke stopečce a ožereš se i z koštování.
Ostruha.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.