To je krásný hned bych si od nich dal nějakou mňamku né jak ty dnešní stračky plné eček a palmového oleje 🙂👍
Kuchtičky jak buchtičky.
Tady , si snad vybere každý.Dal sem kuchtičky z jednoho alba ,bó se mi nechtěj dávat zvlášť.
Kategorie artefaktu
Identifikovaná kategorie: | |
---|---|
Názory uživatelů: | Pohledy (3 názory), Fotografie (1 názor) Kapsa: Pohledy, Opin: Fotografie, GATTO: Pohledy, Lukas87: Pohledy |
Přihlaste se a pomozte určit tento nález.
Fotografie
Komentáře
Tady je Zdena ve škole a tu zase zdena pod kořenem : https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/718822/legendarni-reportaz-baba-pod-korenem-slavi-vyroci-pred-12-lety-byla-zdena-korenovym-veznem.html
a zahušťovadla,dochucovadla a barviva.
Žádný vychrtliny. Hladem nestrádali.
Všechny jsou už mrtvý.Tady si nikdo nevybere Já mám Éčka rád...
Z historie „éček“
Přídatné látky nejsou žádnou novinkou. Již před naším letopočtem se pomocí různých sloučenin uchovávaly potraviny od jedné sklizně k další. Také vzhledu a chuti potravin se věnovala patřičná pozornost. Egypťané používali barviva a ochucující látky, Římané ledek (dusičnan sodný
No vybral bych si,jsa svobodnej, žeru hlavně neokonzervy a retropárky...😁👍👍👍
Nejraději mám E107 – Žluť 2G🫠
Já mám chuť na domácí uzený a okurky.👍😂☘️
A kdy ne?
To je fakt. Já mám rád domácí uzený a okurky ani chleba k tomu nemusím abych nebyl tlustý chlap 🤗☘️ příští týden chci zase udit. Tak pošlu sem na LP pár fotek 😆🤗👍
Super.Prej je z uzeného nejvíc rakoviny a to tam nejsou Éčka .
Bohužel máš Recht ☝🏿. Dělá to ten kouř. Hodně jsem o tom četl. Jenže není nic hezčího když otevřeš udirnu a z té se na tebe usmívají ty čerstvé Dobroty. Kurňa mám hlad 😱🙏🏿
Hrobaři, nejhorší smrt je z vyděšení, pokud do udírny nepoužiješ pražce, tak jen tak na raka neuhyneš🤣🤣
tyhle studie si zadávají márkety,abys neudil doma,ale pěkně si to koupil u nich.
Ať si políběj jogurta chytrolíni přezdravělý...😁
Já na uzení masa používám jen to nejkvalitnější dřevo a samozřejmě bez kůry. A nakonec vždy dávám dřevo ovocné. Mojí udirnou prošlo snad vše co se dá sníst. Nejradši mám ale ryby. Makrela a nebo treska. A z našich hada malého sumce a marény. Posledně jsem dostal amury taky luxus. Vyudil jsem nacpal do sklenic a supér. Když máme chuť s ženou na rybí pomazánku máme kam sáhnout a večeře třeba. Supér. Dokonce včera byla ryb pomazánka na topinkách. Zajímavý a žravý.👍☘️🙏
Ty Kvasáčku a která že je ta Zdenička?😍😍🥰🥰🥰😸👍
Jarine je vidět že jsi profik.Tak to má být 👍🐒🐒✌️🙈
jo Kočko,to si vyber,
a na topinky dělám lečovej základ a na konec tam fiknu tuňáka ,trochu hořčice koření a dost luxus
Topinka je luxusní žrádlo s čím koliv. Nejradši mám s vajíčky a nivou nebo romadurem 😱💪👍🤗😁
je,taky je tak dělám.a navrch osmaženou slaninu,...dost ,du jest
Kurňa tady se zase žere...🙉 ještě že sem už po večeři, a shodou okolností sem měl topinku s opecenou klobásou a fazolama s cibulí... to bylo žrádlo... ale dnes budu spát v obýváku, páč fazole ze mě dělají pána větrů a krále smraďochů... 🙈🤣🤣🤣 stejně by me tam žena vyhnala... 😁
Topinky mám taky rád,se sýrem i s kečupem. Jednou mi Járyn Hrobař poslal fotku kde jich má na stole asi dvacet. Říkal tomu Švédská snídaně 😸😸😸. To bych si dal taky říct.
U nás v Železných Horách teď moc chčije a to celou noc. Řeka Doubrava co protéká naším městečkem už začíná hrozit. Místní mají strach aby to nebylo jako v.r. 1997. To byl velikej průser.
Tak ať se vám daří draci.👍👍😸
Kocoure držte se tam u vás 👍☘️
Dík,neboj mám doma starej raft.🚣🚣🚣😸👍
tady na diskusi je krásně vidět,jak se nám ten sex nenápadně z věkem proměňuje na jídlo
Jak to bude z vodou se uvidí,pokud by se udržel déšť ve stávajícím módu,bez přívalovek,tak to krajina zvládne.
U nás pod Brnem teď skoro neprší ale přišla mi varovná smska že v 8 večer by mělo přijít něco brutálního... tak uvidíme...
Vendo a nebyla ta sms od manželky? Pořádně se podívej
jdu to zkouknout...
Tak nee, tak prd... 😁🤣
Čemu se tlemite vy dva lumpici 😁😁
Tomu, že Véna bude mít od 8:00 od manželky klid
Já se tlemím furt, je to nejlepší způsob jak naštvat některý lidi... 😁 tím nemyslím tady na LP...
to dělám taky
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.