Gratulace!
Dubnová radost
Ahoj, včera na "čarodky" jsem udělal procházku kolem Adolfova. Mince byla cca 30 cm hluboko.
Radost z nálezu a stavu stále nezměrná...
Údaje o minci
Identifikovaná mince: | Friedrich I. (Sachsen-Gotha-Altenburg) (1680–1691) – 2/3 Thaler (2/3 Tolaru) (č. 6440) |
---|
Názory uživatelů
Průměr: | 38,0 mm |
---|---|
Váha: | 16,00 g |
Území ražby: | Sachsen-Gotha-Altenburg (1672-1826) (2 názory), Sasko (1 názor) |
Panovník: | Friedrich I. (Sachsen-Gotha-Altenburg) (1680–1691) (4 názory), Friedrich Wilhelm (Brandenburg-Preußen) (1640–1688) (1 názor) |
Rok ražby: | 1681 (4 názory) |
Nominál: | 2/3 Thaler (2/3 Tolaru) (5 názorů) |
Materiál: | Stříbro (Ag) (5 názorů) |
Č. mince: |
Friedrich I. (Sachsen-Gotha-Altenburg) (1680–1691) – 2/3 Thaler (2/3 Tolaru) (č. 6440) (2 názory), Friedrich Wilhelm (Brandenburg-Preußen) (1640–1688) – 2/3 Thaler (2/3 Tolaru) (č. 3818) (1 názor)
Shady: 3818, srsnak: 6440, Kapsa: 6440, Hlas admina (?) |
Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.
Fotografie
Okolnosti nálezu
Stav půdy: | Vlhká |
---|---|
Hloubka nálezu: | 30 cm |
Použitý detektor: | Anfibio multi |
Komentáře
Krásnej kolagen gratulka
To ne to už je druhy kousek co mně dostal do kolen včera se tu objevil jeden parádní a dnes další vy to snad razíte doma po večerech Paráda gratulují
Veliká gratulace!!
Jj, šel jsem do kolen a pak trochu "křepčil". Minci jsem jen prožmoulal prsty a opláchl destilkou :)
Friedrich Wilhelm - 2/3 Thaleru - Prusko. Krásný koláč - gratuluji.
Já bych tipnul spíš na Friedrich I. Sachsen-Gotha-Altenburg (1675–1691)
Jj, díky. Panovníkem jsem si byl jistý, ale ražba - mincovna mne trápila. Teď už dává smysl i to HM ze strany erbu. Inicály mincmistra. Dík
Dost slušný kousek.
Parádní nález, gratulace
To je kotouč! . . Gratuluju
luxus
Teda to je koláč, krása. Tak hluboko , pole ?
U pastviny, krásná černozem
Nádherný kousek, není takových mnoho, gratuluji.
Gratuluju 👍
Luxus
Velká gratulace
Parádní kousek
Krása 👍
Parádní úlovek, gratulace!
Tak ten je nádhernej, gratulace obrovská!!!!!!!!
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.