1694
16(3)4
Moje zivotni vec!!
To bude socha kurna k tomu !!!!!!! HURA! Stovky km a dokazal jsem to
Pomozte prosim identifikovat a jak ji mam vycistit?
Údaje o minci
Identifikovaná mince: | Leopold I. (1657–1705) – 1 Grešle (1 Gröschel) (č. 1233) |
---|
Názory uživatelů
Území ražby: | České území (1 názor) |
---|---|
Panovník: | Leopold I. (1657–1705) (2 názory) |
Rok ražby: | |
Nominál: | 1 Grešle (1 Gröschel) (2 názory) |
Materiál: | Stříbro (Ag) (1 názor) |
Č. mince: | Leopold I. (1657–1705) – 1 Grešle (1 Gröschel) (č. 1233) (3 názory) GATTO: 1233, Mac: 1233, Vladi: 1233 |
Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.
Fotografie
Komentáře
grešlička gratulace
Medenaky oplachnem vo vode a posucham kartackem ale ked je to total mrtvola tak normalne sup do pohara s octem a solou, to je posledna moznost takze opatrne dokaze to znicit mincu.
Zaujimavy je aj tento postup v olivovom oleji. Ako cistite vy ostatny?
https://www.youtube.com/watch?v=S33ETTRfVpU
Jaka med? Je zde uvedeno stribro
Tohle je ag, roztok kys. citronové a bude jako nová. Ocet na mince je hovadina
Aha pardon uz budem vediet
Gratulace. Tvoje první ?
Ja mam i ultazvuk i ten olivovy olej tak co teda?? Nesmim ji znicit
Bude soucast sochy
Ano moje první,
jinak krejcarek medacek
Trocha citrónky s vodou každých pár minut vzít jemným kartáčkem. Bude jako nová za 10 minut.
s citronky mam obavu uz mi par veci znicila...ale slo o med nebo zinek
Dobre koupim chelaton zatim to dam do olivoveho oleje
proc ne tak destilka ?
ok dobre zkusim klasicky citron a destilku a zubni kartacek
Ja osobne pouzivam chelaton. Destilkou nic nepokazis ale ani nepomuzes..mozna az naposled jako na neutralizovaní. Jinak na to moc netlac, aby ti neodpadla nejaka hrana mince. Zkus ten naredenej citron to je takova stara kulinarska klasika
Ahoj koukni ke mě na Leopolda. kys. citron mezi prsty chviku mnout oplachnout a znova dokud vse nepusti
A samozřjmě gratulka....
Bude luxusní,pak přihoď foto,gratuluji✳✳✳
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.