Koláč pěknej 👍. A dál?
1 Piastr
Údaje o minci
Identifikovaná mince: | Francie - 3. republika (1870–1940) – 1 Piastre (č. 6465) |
---|
Názory uživatelů
Průměr: | 39,0 mm |
---|---|
Váha: | 27,00 g |
Území ražby: | Francouzská Indočína (2 názory), Francie (1 názor) |
Panovník: | Francie - 3. republika (1870–1940) (1 názor) |
Rok ražby: | 1904 (2 názory) |
Nominál: | 1 Piastre (3 názory) |
Materiál: | Stříbro (Ag) (2 názory) |
Č. mince: | Francie - 3. republika (1870–1940) – 1 Piastre (č. 6465) (3 názory) Hydroman92: 6465, Opin: 6465, Ceda83: 6465 |
Přihlaste se a pomozte určit tuto minci.
Fotografie
Komentáře
Jo, bez nálezové omáčky to není vono.
A není to šuplikovka po dědečkovi ? 🤔
Mince pěkná, to jó, koláč je to taky pořádnej, ale kousek omáčky by to chtělo...
Aspoň popis jak k ní dědeček nebo babička přišla...🙂
Asi děda bojoval ve Vietnamu
Nebo chodí nakupovat do vietnamský Jednoty.
Sakra Vodníku, plácni něco, minules tady představil i kamaráda z mládí nebo co a teď děláš Němýho Bobše 🤷
Paradni mince. Treba neni kopana mince. A tak me napadlo-Vendo 17;ke kolacum se ale omacka nepodava
https://www.aliexpress.com/item/32242114513.html
Kdo chce další?
Joumana- já miluju sladký koláče k hovězí polivce... 🙂😉 Kazdýmu chutná neco jinýho...😁
no ,kazdej jsme nejakej. ..me se zas divi manzelka,ze si solim kedlub. Me to prijde uplne bezny.
Kedlubny si solí snad každej, ne?🤔😁
No,zrejme ne. . ..a jak si tak vybavuju,babicka kdysi rada ke kedlubu prikusovala cokoladu. . Fakt
Koláč pěknej, omáčka žádná, ale kudlubnu nastrouhat na čerstvý chleba s máslem trošku osolit a božský to pokrm. Recept mé už zemřelé babičky
To zni dobre
to me teda nikdy nenapadlo,osolit si kedlubnu... 🙈😁🤣 Ale chutě maj lidi různý ... 🤷♂️😁
To ještě za těžkýho totáče,když sem dělal ve Šmeralkách, byl kolega vedle na dílně dost ožralej, a dostal hlad. Koukal do skříňky a říká- copak tu máme, chleba a sádlo... Namazal si chleba sádlem a říká, ještě by to něco chtělo... Chvíli koukal do skříňky a najednou vytáhl LENTILKY a posypal si ten chleba se sádlem lentilkama... Dodneška slyším jak ty lentilky v tom sádle křupou.... 🙈😁🤣🤣🤣
Rychlý cukry - po opici dělaj divy...
Chleba se sádlem a posypanej cukrem je dobrota
Já třeba miluju bramboráky namazaný višňovou marmeládou 👌😎
Tady se asi dozvíme věcí... Jak se říká 1000 lidí, 1000 chutí...😁😉🙂
To jo. Jen o tom piastru se asi nedovíme ani hovno🤷
Pěknej šuplíkáč
A znáte knedlíky ve vajíčku s jahodovou přesnídávkou?
Joumana a venda 17 zkuste to a uvidíte, ta kedlubna je tak krásně šťavnatá když se nastrouhá, ale jen trošku soli. Bez soli to nejde
Venda 17 úplně slyším jak ty letnilky křupají
Janek67 bramboráky s višňovkou taky dobrý
Hoši. Nejlepčí je si koupit utopence za 70 kaček v obchodě a kousnout do něj a jednou di mezi zuby párátko . Prostě jsem si kousl a najednou mi přistálo mezi zuby paratko z toho buřtu
Domácí ředkvička nakrájená na plátky z lehká položená na čerstvě uříznuty chléb namazány domácím sádlem celé to posolit a chvilku počkat než ředkvička pustí tu svou štávičku na ten krajíc nebo to celé zopakovat jen tam dát pažitku místo ředkvičky
Kedlubna se solí normálně, to je dobrota, mám kamaráda a ten zas žere tlačenku s cibulí ,a místo octa dává velkou zelenou. Jednou jsem to s ním ochutnal,a zas tak hnusný to není🙀🙀🙀🙂😸
Jo málem jsem zapoměl,mincička pěkná.👍
Utopenec jedině domácí a ředkvička taky není k zahození 🙂
Vodníku, dekujeme Ti, žes nám svoji nulovou reakcí umožnil tuto plodnou a objevnou gastrodiskuzi👍
Ale jo,janku,to je pravda. Lentilky se sadlem asi nedam,ale ten kedlub nastrouhany na chleba s maslem zni dobre. A posolit. Hodne posolit. Kdysi mi jeden kamos kdyz mel odeme rizek,tak rikal ze pod strouhanku to snad obaluju jeste v soli
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.